Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ετιέν Καμαρά, ο οποίος αποτελούσε στόχο και τον περασμένο Ιανουάριο, είναι ο Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να αναμένεται στη Αθήνα την Πέμπτη (18/6).
Μπορεί τον Ιανουάριο να μην είχε προχωρήσει το θέμα, τώρα όμως όλα δείχνουν πως ο 23χρονος υψηλόσωμος Γάλλος χαφ θα ντυθεί στα πράσινα, καθώς υπάρχει συμφωνία με τη Σαρλερουά.
Την Τρίτη (16/6) ο Γάλλος δημοσιογράφος Μαρκ Μεσενουά είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media πως οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για ένα ποσό που φτάνει στα 5 εκατ. ευρώ και μία μέρα μετά όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Ο Καμαρά, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε Τορσί και Ανζέ ενώ έχει περάσει και από τις Χάντερσφιλντ και Ουντινέζε, πριν υπογράψει στη Σαρλερουά τον Φεβρουάριο του 2024, αναμένεται την Πέμπτη (18/6) στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.