Παναθηναϊκός: Διπλάσια από την διαθεσιμότητα η ζήτηση για την Φερεντσβάρος
Πέρασε ένα διάστημα της τάξεως των 24 ωρών από το άνοιγμα των αιτημάτων για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Φερεντσβάρος και η ζήτηση είναι ήδη διπλάσια.
Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ως προς τον αγώνα της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ με την Φερεντσβάρος για την 7η αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης του Europa League. Ο Παναθηναϊκός θα έχει στην διάθεσή του περίπου 1.100 εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Ούγγρους στην «Groupama Arena» και η διαδικασία των αιτημάτων άρχισε την Τετάρτη (17/12).
Η προθεσμία που υπάρχει είναι έως και την ερχόμενη Δευτέρα (22/12). Ωστόσο μόλις 24 ώρες μετά την έναρξή της έχουν φτάσει διπλάσια αιτήματα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι με το… καλημέρα δεν θα μείνει ούτε ένα διαθέσιμο εισιτήριο.