Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Ο Μουζουράκης αποχαιρέτησε από τη σκηνή τον Μαζωνάκη με το «Ξημερώνει πάλι»: «Κάποιες φορές η σιωπή μιλάει πιο πολύ»

«Κατηγορήθηκα ότι δεν έκανα ανάρτηση για τον Γιώργο Μαζωνάκη όμως νομίζω κάποιες φορές η σιωπή μιλάει πιο πολύ» είπε από την σκηνή ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης, συνεργάτης και φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη, σε συναυλία του χθες από τη Λεμεσό, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Μαζωνάκη. Μίλησε με συγκινητικά λόγια, φανερά αμήχανος μήν πιστεύοντας τον χαμό του.

«Χάσαμε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη»

Ο Πάνος Μουζουράκης θυμήθηκε την πρώτη φορά που ακουσε τον Γιώργο Μαζωνάκη, στην Κρητη, και πήγε να τον συναντησει στα καμαρίνια, τις κουβέντες τους, οτι «χάσαμε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη» ενώ όπως χαρακτηριστηκά είπε «Από εκεί πάνω που μας βλέπει θα ήθελε να περάσουμε καλά. Δεν ξέρω μπορεί να έλεγε, τι κάνεις ρε μ@@@ Μουζουράκη; Εγώ πέθανα και εσείς κάνεις συναυλίες; Αλλά νομίζω εάν με έκραζε για κάτι, θα ήταν για να σταματάω να μιλάω, και να τραγουδήσω».

Ο Πάνος Μουζουζουράκης του αφιέρωσε ένα κομμάτι του Ρόμπι Ουίλιαμς που είχε γράψει για τον Ελβις και τέλος τραγούδησε το «Ξημερώνει πάλι» του Μαζωνάκη, ένα τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη για την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς μου».

Δείτε το βίντεο από τη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο