LIFESTYLE

«X Factor»: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις «X Factor» auditions έχει ξεκινήσει!  Το σόου κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 και οι νέοι ερμηνευτές θα προσπαθήσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και το πάθος τους για τη μουσική.

 

Άλλωστε, ο μακροβιότερος και πιο επιδραστικός τηλεοπτικός μουσικός διαγωνισμός, που τον έχουν παρακολουθήσει δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έχει αναδείξει και καθιερώσει παγκοσμίως τρανταχτά ονόματα όπως οι One Direction και η Leona Lewis.

Γι’ αυτό και το «X Factor» του MEGA, που έρχεται με μια κορυφαίων προδιαγραφών παραγωγή, τράβηξε το ενδιαφέρον χιλιάδων σόλο καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή και εμφανίστηκαν στα open casting calls (όπου δεν χρειαζόταν προηγούμενη δήλωση συμμετοχής) στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο.

 

 

Οι τέσσερις κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, καταξιωμένοι σε διαφορετικά μουσικά είδη, θα κρίνουν υποψηφίους από πολλούς μουσικούς χώρους. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι από μπροστά τους θα παρελάσουν διαγωνιζόμενοι με λαϊκά τραγούδια, αλλά και με heavy metal και K-pop, δηλαδή την κορεάτικη ποπ, που έχει κατακτήσει τον πλανήτη.

Πέρα από τη μουσική ποικιλομορφία στις auditions του «X Factor», μεγάλο ενδιαφέρον έχει ότι κάποιοι υποψήφιοι επέλεξαν να εμφανιστούν με τραγούδια που έχουν γράψει οι ίδιοι και όχι να ερμηνεύσουν κάποιο γνωστό. Αυτή η επιλογή άλλοτε θα αποδειχτεί ριψοκίνδυνη κι άλλοτε θα επιβραβευτεί από τους κριτές. Στο backstage η Κατερίνα Λιόλου και ο Ηλίας Μπόγδανος αναλαμβάνουν να εμψυχώνουν τους υποψηφίους.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι φιλοδοξούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και διεκδικούν δύο μεγάλα έπαθλα: ο νικητής του «X Factor» θα κερδίσει 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, και θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, όμως, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

 

 

 

hlektragr

Recent Posts

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής ανεγνώσθησαν σήμερα στον Μοναστηριακό και Πατριαρχικό Ναό των Αγίων…

20 ώρες ago

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Τελετή του Αγίου Φωτός – Πώς θα μεταφερθεί στην Ελλάδα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας θα σταλεί…

21 ώρες ago

3 τόνοι κρέατα και 8 τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει της εορτής του Πάσχα

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024,…

21 ώρες ago

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου τελέστηκε κι εφέτος το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου…

21 ώρες ago

Μεγάλη Παρασκευή: Ημέρα κατάνυξης και θρήνου – Κορυφώνεται σήμερα το Θείο Δράμα

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ίσως η πιο φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς κορυφώνεται…

21 ώρες ago

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο, μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στους δρόμους της Αττικής, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των…

21 ώρες ago