Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Basket League: Για την πρόκριση οι «αιώνιοι» για την ισοφάριση οι «δικέφαλοι»

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Συνεχίζονται σήμερα τα play off της Basket League με τους δεύτερους αγώνες της ημιτελικής σειράς, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό.

Στη «SUNEL Arena» η Ένωση το απόγευμα (17:15, ΕΡΤ 2 Σπορ), θα προσπαθήσει απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, να κάνει το 1-1, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα και να κάνουν το 2-0 στην σειρά.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει στον τραυματία ΚιΣόν Φίζελ, ενώ ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Φλιώνη, που πενθεί τον χαμό του πατέρα του.

Από την άλλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Μουσταφά Φαλ που δεν έχουν δηλωθεί στο ελληνικό ρόστερ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Ένωση με 94-77. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει σήμερα τότε θα πάρει την πρόκριση για τους τελικούς.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει και πάρει τη νίκη και φέρει την σειρά στο 1-1, τότε το τρίτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουνίου στο ΣΕΦ (20:15).

Ντέρμπι και στην Πυλαία

Στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά (14:50, ΕΡΤ2 Σπορ).

Το «τριφύλλι» χρειάζεται τη νίκη για να κλείσει ραντεβού στους τελικούς τους πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το 1-1 και να στείλει την σειρά σε τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουνίου (20:15, ΕΡΤ2 Σπορ).

Για τον Παναθηναϊκό ο Κένεθ Φαρίντ είναι εκτός εξάδας ξένων, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ρογκαβόπουλου και Καλαϊτζάκη. Για τον ΠΑΟΚ εκτός παραμένει ο Χουγκάζ.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τον «δικέφαλο του βορρά» στο «Telekom Center» με 114-102 στην παράταση.