Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη εόρτασαν δικαστικοί και δικηγόροι στο Ναύπλιο

Μέσα σε κλίμα λαμπρότητας και κατάνυξης εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, η μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, Προστάτη των Δικαστών και του Δικαστικού Σώματος.

Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Προς προσκύνηση τέθηκε η εικόνα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη που φτιάχτηκε με την συνδρομή των Δικαστικών – Εισαγγελέων, Δικαστικών Υπαλλήλων και Δικηγόρων Ναυπλίου. Την εικόνα αγιογράφησε ο αγιογράφος Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του προσφάτως ανακαινισμένου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου π. Νικόλαος Μίχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και ευχήθηκε ότι καλύτερο στους Δικαστικούς λειτουργούς.

Κατά τη Θεία Λειτουργία έψαλαν οι Ιεροψάλτες Γεώργιος Δαρλάσης, Παναγιώτης Καραχάλιος και ο Γεώργιος Μανινής.

Στον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη παρευρέθηκαν Δικαστικοί Λειτουργοί, υπάλληλοι του Δικαστικού Σώματος, δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου από το Ναύπλιο και το Άργος, συνταξιούχοι Δικαστικοί και υπάλληλοι κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.