Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας
Συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025, για δεύτερη ημέρα, οι τακτικές εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Συνοδικό Μέγαρο στην Αθήνα.
Κατά τη συνεδρίαση θα γίνει αρχικά συζήτηση επί της εισηγήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου με θέμα: «Οι ρασοφόροι Μοναχοί στην παράδοση και τη ζωή της Εκκλησίας», η οποία αναγνώστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.
Θα επακολουθήσει η Εισήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου με θέμα: «Τεχνητή ευφυΐα: Η Εκκλησία μπροστά στην αναδυόμενη νέα ανθρωπολογία».
Σχετικά με τις εργασίες της πρώτης ημέρας παρακολουθήστε την ανάγνωση του ανακοινωθέντος στους εκπροσώπους του Τύπου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο:
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος
Τεχνική κάλυψη: Αντώνης Βαραμπούτης
Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η εισήγηση του Μητροπολίτη Ναυπάκτου στην Ιεραρχία 2025
ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025: Τα μηνύματα του Αρχιεπισκόπου για τις προκλήσεις στο εσωτερικό και το διεθνές προσκήνιο – Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025: Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την έναρξη των τακτικών εργασιών
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Η Πατριδα μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει υπαρξιακές προκλήσεις”
ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025: Η αντιφώνηση του Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ
Οι Μητροπολίτες Ναυπάκτου, Θεσσαλιώτιδος και Μαρωνείας εκπρόσωποι Τύπου της Ιεραρχίας
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
                                                                                    Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.                                                                                          
 
						