Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με την Πρωθυπουργό της Λετονίας

Τις επαφές του με θεσμικούς εκπροσώπους της Λετονίας συνεχίζει στη Ρίγα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα της Βαλτικής.

Στο πλαίσιο αυτό ο Παναγιώτατος συναντήθηκε με την Πρωθυπουργό της Λετονίας Evika Siliņa. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο της κυρίας Πρωθυπουργού στη Ρίγα.

Νωρίτερα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Λετονίας στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς και με  την Πρόεδρο της Βουλής της Λετονίας, Daiga Mieriņa.

Επίσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα έχει συναντήσεις την Υπουργό Εξωτερικών της χώρας κυρία Baiba Braže, ενώ, μεταξύ άλλων, θα εκφωνήσει και ομιλία στο Πανεπιστήμιο της Λετονίας.

Την Πατριαρχική Συνοδεία αποτελούν οι Σεβ. Μητροπολίτες Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, οι Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, Διάκονος Οικουμένιος, Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, και Μ. Σύγκελλος κ. Ιερώνυμος, και ο Εντιμ. κ. Harry Jacobsen, εκ των Γραμματέων του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.