Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Πρωτοχρονιάτικες ευχές στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2026,το Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «πλημμύρισε» κυριολεκτικά από πλήθος πιστών που κατέφθασαν να υποβάλουν τα σέβη τους στον Πνευματικό τους Πατέρα, Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα, και να πάρουν την ευχή του στις απαρχές της νέας χρονιάς.

Προϊστάμενοι Ιερών Ναών, Υπουργοί, Δήμαρχοι των Δυτικών Συνοικιών, Βουλευτές, χοροί ιεροψαλτών, επίτροποι, σωματεία, μέλη όλοι της ίδιας πνευματικής οικογένειας κατέκλυσαν τους χώρους με τον πρέποντα σεβασμό και την ελπίδα.

Γλυκά «ισοκρατούσε» τη ροή και την πυκνή προσέλευση του κόσμου η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», υπό την ευθύνη της κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου, μουσικού–φιλολόγου, με πρωτοχρονιάτικα καλαντίσματα από όλη την Ελλάδα.

Τα κάλαντα συνόδευαν η κ. Χριστίνα Κεναμέα, μουσικός–φιλόλογος, στο ακορντεόν και η κ. Ελισάβετ Παπαδοπούλου, φιλόλογος, στην κιθάρα.

                                

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.