(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Μια 46χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο «ΚΑΤ» μετά από επίθεση που δέχτηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δωδεκανήσου, στην Πετρούπολη, για την προτεραιότητα στο δρόμο.
Η 46χρονη διαπληκτίστηκε με τον οδηγό ενός έτερου Ι.Χ αυτοκινήτου για τον ΚΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν ο αδελφός του οδηγού από το δεύτερο εμπλεκόμενο όχημα να κατέβει, να γρονθοκοπήσει τη γυναίκα και να τη στείλει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Αξιοσημείωτο είναι πως η οργή του ήταν τόσο μεγάλη που, εκτός από τη γυναίκα, άρχισε να προκαλεί φθορές και στο ΙΧ αυτοκίνητό της.
Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας επιχειρούν από τις κάμερες να εντοπίσουν το συγκεκριμένο όχημα με τον οδηγό και να του περάσουν χειροπέδες.
Πηγή:ert news
Check Also
Πυρκαγιά σε οχήματα στη Νέα Σμύρνη.
Συναγερμός σήμανε, το πρωί της Τετάρτης (11/6), στη Νέα Σμύρνη μετά από φωτιά που ξέσπασε …