Παρουσία του Αρκαλοχωρίου Ανδρέα η κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιρά
Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιρά.
Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε για την αποκατάσταση του σεισμόπληκτου Ι. Ναού Αγίας Τριάδος, τον διορισμό, όπως ο νόμος ορίζει, Ερανικής Επιτροπής: Πρόεδρος ο Πρωτοπρ. π. Μιχαήλ Μαρνέλλος, Μέλη τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μανόλη Κυριακάκη και τον συνταξιούχο Προϊστάμενο Εφορείας Ηρακλείου κ. Μανόλη Ρολάκη. Τέλος ευχήθηκε, στον παρόντα Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, στον Πρόεδρο του Συλλόγου, τους Αντιδημάρχους και στα άλλα μέλη καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και δημιουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.