Ολυμπιακός: Νέα ήττα και τραυματισμοί για τη Λεβερκούζεν πριν τον «τελικό» στο Καραϊσκάκη
Λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την προτελευταία αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Λεβερκούζεν ηττήθηκε με 1-0 από τη Χόφενχαϊμ και έχασε με τραυματισμούς τον τερματοφύλακα Φλέκεν και τον εξτρέμ Τέλα.
Ο αγώνας της Τρίτης (20/1) είναι καθοριστικός για τους «ερυθρόλευκους» καθώς θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια και η Μπάγερ δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ.
Η Λεβερκούζεν, η οποία προερχόταν από την εντός έδρας συντριβή με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη, ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά με 1-0 μετά το γκολ του Μπέργκερ στο 9ο λεπτό με ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού είδε τον τερματοφύλακα Φλέκεν και τον εξτρέμ Τέλα να αποχωρούν λόγω τραυματισμών και θα φανεί την Κυριακή (18/1) αν είναι κάτι σοβαρό ή αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη.
Η Λεβερκούζεν είναι στην 6η θέση της Bundesliga με 29 βαθμούς, στο -3 από την 4η Λειψία, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.