Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνεχάρη τον Αρχειοφύλακα των Πατριαρχείων π. Καισάριο για την διδακτορική του διατριβή
Home Πατριαρχεία Οικουμενικό Πατριαρχείο Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνεχάρη τον Αρχειοφύλακα των Πατριαρχείων π. Καισάριο για την διδακτορική του διατριβή
08 Μαρτίου, 2026 – 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2026 – 18:50
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Καισάριο Χρόνη, Αρχειοφύλακα των Πατριαρχείων, ο οποίος επέδωσε στον Παναγιώτατο την διδακτορική διατριβή του υπό τον τίτλο «Το Πανορθόδοξο Συνέδριο της Κωνσταντινούπολης (1923) και το ιστορικό του περιβάλλον», την οποία υπέβαλε στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την υπεστήριξε λαβών τον βαθμό «Άριστα».
Ο Πατριάρχης συνεχάρη τον Πανοσιολ. Αρχειοφύλακα και επί τη ευκαιρία εξέφρασε για μία ακόμη φοράν την υποστήριξη και την ευαρέσκειά του προς τους νέους κληρικούς, οι οποίοι ασχολούνται με τα Γράμματα και προάγουν την θεολογική επιστήμη, δεικνύοντες εργατικότητα και φιλοτιμία.
Φωτογραφία αρχείου
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.