Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Ο Μητροπολίτης Πατρών στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Α’ ΕΣΣΟ στο ΚΕΤΧ

Μέσα σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεχνικού (ΚΕΤΧ) Πατρών, μετά από δεκαπέντε χρόνια, η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων Οπλιτών της Α’ ΕΣΣΟ 2026.

Της εκκλησιαστικής τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απήγγειλε και τον Όρκο.

Πρόκειται για την πρώτη ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε μετά από δεκαπενταετία με νεοσυλλέκτους και η οποία εγκαινιάζει την επαναλειτουργία του ΚΕΤΧ, ως κέντρου Εκπαιδεύσεως στρατευσίμων.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις θερμές συγχαρητήριες ευχές του προς τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πατρών Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τσιράκη, και ευχήθηκε σε όλους Αξιωματικούς και Οπλίτες και στο λοιπό προσωπικό του Στρατοπέδου «Σχη (ΠΖ) Ανδρέα Μουζάκη», κάθε ευλογία και δύναμη παρά Κυρίου, για το καλό και την προάσπιση των δικαίων Πατρίδος μας.

Τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Τεχνικού, Ταξίαρχος Περίανδρος Κωστούλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.