Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου του Παρίου στον Κώστο

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου του Παρίου στον Κώστο της Πάρου, μετέβη το πρωί της Κυριακής 3 Αυγούστου 2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο.

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη πλαισίωσαν ο οικείος εφημέριος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Ανουσάκης και ο Διάκονος π. Δαυίδ Καρυτινός.

Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος, προέστη του Τεσσαρακονθημέρου Μνημοσύνου της αειμνήστου Πρεσβυτέρας Ευαγγελίας Βιώνη-Ανουσάκη, συζύγου του εφημερίου της ενορίας, π. Νικολάου Ανουσάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.