Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βαθυλάκκου Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο χωρίο Βαθύλακκος.

Στον λόγο του αναφέρθηκε στην αγάπη που κήρυξε ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, η οποία γίνεται τρόπος ζωής. “Ο Άγιος Ιωάννης ενώνει την αλήθεια του Χριστού που είναι ταπείνωση και θυσία με την αγάπη που είναι η ύπαρξη του Θεού. Η αγάπη χωρίς αλήθεια γίνεται σύγχυση και η αλήθεια χωρίς αγάπη γίνεται σκληρότητα” τόνισε ο Σεβασμιώτατος.

Κατά την διάρκεια της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βαθυλάκκου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροθεσία του π. Νικολάου Κωστελίδη και την Χειροθεσία σε Αναγνώστη της Ιεράς Μητροπόλεώς, του μαθητού Χρήστου Τσάνου.