Στον αρχαιοπρεπή Ι. Ναό Παναγίας Φανερωμένης Υψηλών Αλωνίων Ξυλοκάστρου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Παύλος, κατά την Ι. Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου την Παρασκευή27 Μαρτίου 2026.
Στο κήρυγμά Του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά τηθαυματουργή νίκη και τη διάσωση της Κωνσταντινούπολης από τους Αβάρους, όπου ο λαός της Πόλης συγκεντρώθηκε στοναό της Παναγίας των Βλαχερνών, για να υμνήσουν τη Θεοτόκο.
Την ίδια ημέρα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος χοροστάτησε και ομίλησε στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου, οπου μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου της Κορίνθου κ. Παύλου.
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.
