ΝΕΑ

Κως: «Τους είδα να πίνουν μπύρες» λέει ο συγκάτοικος του 32χρονου – Τι αποκαλύπτει

Κως: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

 

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Κως: «Τους είδα να πίνουν μπύρες» λέει ο συγκάτοικος

Μιλώντας στο MEGA και το Live News, ο συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ισχυρίστηκε ότι γυρίζοντας στο σπίτι στο οποίο φιλοξενούσε τον βασικό ύποπτο, τον βρήκε να πίνει μπύρες με την 27χρονη Αναστάζια.

Ο ίδιος δηλώνει πως τον κάλεσε να πάρει την κοπέλα και να φύγει από το σπίτι κάτι που ισχυρίζεται πως συνέβη, όταν ο ίδιος έπεσε για ύπνο και τους άκουσε να φεύγουν με το μηχανάκι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σπίτι, έχουν καταγράψει την 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι, όχι όμως και να βγαίνει.

«Ήταν εδώ εκεί στην καρέκλα έκατσε. Δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Ένα μήνα δεν δουλεύει. Όταν αυτός έφερε την κοπέλα εγώ ήμουν έξω. Όταν την είδα, επειδή δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, είπα πάρε την κοπέλα και φύγε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά.

Έπιναν μαζί μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ του είπα «γιατί έφερε το κορίτσι; Ποια είναι; Εγώ πρώτη φορά τη βλέπω». Και μου λέει «είναι friend». Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Του είπα «φύγε απ’ εδώ. Δεν θέλω το κορίτσι εδώ. Παρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες. Λέει εντάξει μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 11 η ώρα.

Ξαναξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και λέω που είναι ο μαλάκας. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα να μην πέσει κάτω. Γι αυτό τον πήρα τηλέφωνο. Ξαναξύπνησα στις 2 και ακόμα δεν ήταν σπίτι.

hlektragr

Recent Posts

Μια σπάνια ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται στη Γη

Μια ηλιακή καταιγίδα σπάνιας έντασης κατευθύνεται προς τη Γη και θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα…

1 ημέρα ago

Έναρξη Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Πάλης στο Λουτράκι – Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης & ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας…

1 ημέρα ago

Λουτράκι: U15 European Wrestling & Grappling Championship

Το Grappling είναι ένα στυλ πάλης που συνδυάζει την τεχνική που προέρχεται από διάφορα αθλήματα…

1 ημέρα ago

Εκδήλωση στην Κόρινθο για την έμφυλη βία την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

1 ημέρα ago

Έργα προστασίας από φαινόμενα διάβρωσης στην ακτογραμμή του Κορινθιακού κόλπου

Έργα προστασίας  από φαινόμενα διάβρωσης στην ακτογραμμή του Κορινθιακού κόλπου, τα οποία, σύμφωνα με τη…

1 ημέρα ago

Κόρινθος: Παρουσίαση βιβλίου του Απ. Παπαφωτίου

«Το Territorio της Κορίνθου και η Βενετική Υδατογέφυρα στο Ποτάμι Ράχιανι του Άσσου Κορινθίας (Ιστορία-κατασκευή)»…

1 ημέρα ago