ΝΕΑ

Συνελήφθη ο «δράκος της Λάρισας» στην Καρδίτσα – Υποχρέωνε ζευγάρια να συνουσιάζονται μπροστά του

Δράκος της Λάρισας: Απρόσμενη εξέλιξη είχε η χθεσινή (15/2) επιχείρηση της Ασφάλειας Τρικάλων στην περιοχή της Ανάβρας στην Καρδίτσα. Οι άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων ερευνούσαν συγκεκριμένη υπόθεση στην περιοχή, ωστόσο στο πλαίσιο ευρύτερων ερευνών που διενήργησαν διαπίστωσαν έκπληκτοι  ότι ένας 72χρονος έφερε πάνω του τρία μαχαίρια και ένα σπαθί. Ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη αρχικά για παράβαση του Νόμου περί όπλων και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ στη πορεία διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον περίφημο «Δράκο» της Λάρισας.

 

 

Ο 72χρονος σήμερα άντρας την 4ετία 1988-1992 είχε σπείρει τον πανικό σε ζευγάρια της Λάρισας κάνοντας περισσότερες από 11 επιθέσεις εις βάρος τους. Φέρεται με την απειλή καραμπίνας να υποχρέωνε τα ζευγάρια να συνουσιάζονται μπροστά του, ενώ αν κάποιος δεν ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του δεν δίσταζε να πυροβολήσει. Μάλιστα, ο «Δράκος της Λάρισας» είχε σκοτώσει έναν νεαρό αρχισμηνία.

Να σημειωθεί πως ο «Δράκος της Λάρισας» είχε συλληφθεί το 1992 και εξέτισε ποινή 20ετούς κάθειρξης για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ πλέον κυκλοφορούσε ελεύθερος.

«Δράκος της Λάρισας»  -Πώς έγινε η δολοφονία του αρχισμηνία

Το βράδυ της 23ης Μαΐου του 1992, ο «Δράκος της Λάρισας» πραγματοποίησε διπλό χτύπημα. Πρώτα πυροβόλησε έναν οδηγό αυτοκινήτου στην περιφερειακή οδό Λάρισας, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί. Η αποτυχία του τον εξόργισε και αποφάσισε να χτυπήσει για δεύτερη φορά. Με διαφορά μίας ώρας, από το πρώτο χτύπημα, εντόπισε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο, παράλληλα του 7ου χλμ της Εθνικής Οδού (τότε) Λάρισας – Αθηνών στο ύψος της βιομηχανίας «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ». Στο αυτοκίνητο, στην θέση του οδηγού βρισκόταν ο αρχισμηνίας Ιωρδανούδης με τη σύντροφό του, ο οποίος δεν αντελήφθη την παρουσία του «δράκου», με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει.

Ο «Δράκος της Λάρισας» τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με την κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπο από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα ο άτυχος αρχισμηνίας να βρει ακαριαίο θάνατο. Στην συνέχεια υποχρέωσε τη φίλη του άτυχου αρχισμηνία να σκεπάσει με το χέρι της τον εσωτερικό φωτισμό του αυτοκινήτου, ενώ αυτός με τη χρήση φακού έψαχνε στα χόρτα για να βρει τον κενό κάλυκα της κυνηγετικής καραμπίνας, προκειμένου να μην βρεθούν πειστήρια στον τόπο του εγκλήματος και να ξεφύγει της σύλληψης.

hlektragr

Recent Posts

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

2 ώρες ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

2 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

3 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

3 ώρες ago

Λουτράκι: Μασκοφόρος προσπάθησε να πάρει χρήματα από τα ΕΛΤΑ

Καρέ-καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων,…

4 ώρες ago

Η εορτή του εν ουρανού φανέντος σημείου του Σταυρού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Τήν Δευτέραν, 7ην /20ήν Μαΐου  2024, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ ἑορτή τοῦ ἐν οὐρανῷ…

4 ώρες ago