ΝΕΑ

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω η βασίλισσα να έχει γύρω της τα σωστά άτομα και να είναι προστατευμένη»

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πιο έτοιμος από ποτέ για μια «εκεχειρία» με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας – οι σχέσεις του με την οποία είχαν υπάρξει εξαιρετικά τεταμένες, τα τελευταία χρόνια.

 

Ενώ βρισκόταν στη Χάγη της Ολλανδίας για τους αθλητικούς αγώνες «Invictus», ο Χάρι παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Χόντα Κοτνμπ, με την οποία μίλησε για την πρόσφατη, μυστική του επίσκεψη στην Αγγλία, κατά την οποία συναντήθηκε με την βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα Νόουλς.

«Το ότι συναντήθηκα με τη βασίλισσα ήταν υπέροχο, χάρηκα πολύ που την είδα, είναι σε εξαιρετική φόρμα», είπε ο πρίγκιπας Χάρι για τη γιαγιά του.

Ο Χάρι επισκέφθηκε τη βασίλισσα μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και όπως είπε, οι τρεις τους είχαν την ευκαιρία να πιουν μαζί το τσάι τους, αστειευόμενοι και  σε πολύ χαλαρό κλίμα.

«Πάντα έχει πολύ χιούμορ μαζί μου», αποκάλυψε ο πρίγκιπας για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η Χόντα Κοτμπ επιβεβαίωσε ότι η βασίλισσα βρίσκει τον εγγονό της πολύ αστείο: «Πάντα γελάει μαζί σου, το γνωρίζω», αποκρίθηκε. «Κατάφερες ξανά να την κάνεις να γελάσει;»

«Ναι, τα κατάφερα», είπε ο γελαστός Χάρι.

Ο Χάρι είπε επίσης ότι παρόλο που ζει πιο μακριά από αυτήν αυτές τις μέρες, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι η γιαγιά του παραμένει ασφαλής και έχει όλη τη βοήθεια και υποστήριξη που της χρειάζεται.

«Απλώς φροντίζω να είναι, ξέρεις, προστατευμένη και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», εξήγησε.

Ενώ το ζευγάρι Χάρι – Μέγκαν ανακοίνωσε το 2020 ότι θα εγκατέλειπε τα βασιλικά του καθήκοντα, ο αδερφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, συνεχίζει να εκτελεί επίσημα καθήκοντα στο πλευρό της βασίλισσας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021 , ο Χάρι παραδέχτηκε ότι είχε αναπτυχθεί ρήγμα στη σχέση του με τον αδερφό του, λέγοντας: «Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, ελπίζω».

hlektragr

Recent Posts

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή…

2 ώρες ago

Σαν σήμερα 11 Μαΐου

910: Για πρώτη φορά από το 1835, ο κομήτης Χάλεϊ πλησιάζει τη Γη, με αποτέλεσμα…

2 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Μαΐου

Του Αγίου Αρμοδίου μάρτυρος, των Αγίων Κυρίλλου και Μεθόδιου, του Αγίου Αργυρίου εξ Επανωμής, της…

3 ώρες ago

Λουτράκι : Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια…

23 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

23 ώρες ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

23 ώρες ago