Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Λύγισαν στο Ντένβερ οι Μπακς, δεν έφτασε η υπερπροσπάθεια του Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς δεν κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Ντένβερ. Τα «ελάφια» ηττήθηκαν με 108-104 στην έδρα των Νάγκετς και έτσι το ρεκόρ τους διαμορφώθηκε στο 17-22, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν. Στον αντίποδα, το Ντένβερ, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς, ανέβηκε στο 26-13.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, ωστόσο δεν μπόρεσε να οδηγήσει μόνος του την ομάδα του στη νίκη. Ο Άαρον Γκόρντον ήταν εκείνος που «σφράγισε» το αποτέλεσμα, ευστοχώντας σε δύο καθοριστικές βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Έλληνας σταρ πάλεψε σχεδόν μόνος του, αλλά η ποιότητα των Νάγκετς έκανε τη διαφορά.

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ, προσθέτοντας ακόμη 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 33 λεπτά συμμετοχής. Σούταρε με 9/14 δίποντα, 10/14 βολές και 1/2 τρίποντα, προσπαθώντας να παρασύρει και τους συμπαίκτες του.

Δεύτερος σκόρερ για το Μιλγουόκι ήταν ο Μάιλς Τέρνερ με 16 πόντους, ενώ κανένας άλλος παίκτης της ομάδας δεν ξεπέρασε τους 14.