Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Κίσσαμος: Συνελήφθη επιτήδεια που υποδυόταν την καλόγρια

Home Επικαιρότητα Κίσσαμος: Συνελήφθη επιτήδεια που υποδυόταν την καλόγρια

23 Αυγούστου, 2025 – 18:56

Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2025 – 19:16

Κίσσαμος: Συνελήφθη επιτήδεια που υποδυόταν την καλόγρια

Κίσσαμος: Συνελήφθη επιτήδεια που υποδυόταν την καλόγρια

Συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για αντιποίηση σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.

Συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή (22/8) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου διαπιστώθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα να συστήνεται ως καλόγρια και εκπρόσωπος Εκκλησίας, φέροντας την ανάλογη αμφίεση και να πουλάει διάφορα θρησκευτικά είδη και σύμβολα.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 13 ξύλινες εικόνες Αγίων, 28 κομποσκοίνια, είκοσι έξι 26 ξύλινοι σταυροί και δεκαπέντε 15 κοκάλινοι σταυροί. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.