Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Η σειρά Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής στο επίκεντρο της σημερινής “Επικαιρότητας” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Η νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο “Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής”, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρας και το χειμώνα θα προσβληθεί στο MEGA, θα βρεθεί στο επίκεντρο της σημερινής εκπομπής “Επικαιρότητα” στο ραδιόφωνο Πεμπτουσίας, με τη Μαρία Γιαχνάκη, η οποία ακούγεται κάθε Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι. 

Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Τσιάκκας, ο οποίος μετά το σενάριο της επιτυχημένης σειράς “Άγιος Παϊσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, υπογράφει το σενάριο και της νέας σειράς η οποία θα αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό τον βίο του Ησυχαστή Αγίου Ιωσήφ.

Ακόμη, η εκπομπή θα ασχοληθεί με θέματα της εκκλησιαστικής επικαιρότητας.

Στο στούντιο οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στρουμπάκος και Νικόλαος Ζαΐμης.

Η εκπομπή “Επικαιρότητα” με τη Μαρία Γιαχνάκη ακούγεται από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Pemptousia FM κάθε Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.