Η Marvel γύρισε την πλάτη στον Τζέρεμι Ρένερ: «Είναι δικό της λάθος» -Τον άφησαν εκτός από το «Avengers: Doomsday»
Την αποκάλυψη ότι δεν θα συμμετέχει ως Hawkeye στην ταινία «Avengers: Doomsday» έκανε ο Τζέρεμι Ρένερ, καθώς η Marvel δεν τον κάλεσε στο καστ των ηθοποιών.
- Ο Τζέρεμι Ρένερ επιβεβαιώνει την απουσία του από την ταινία «Avengers: Doomsday», δηλώνοντας χιουμοριστικά ότι η Marvel δεν τον κάλεσε και πως εξαιτίας αυτού οι Avengers «πιθανότατα θα χάσουν», επιρρίπτοντας την ευθύνη στην εταιρεία.
- Παράλληλα, εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την επαναπροβολή του «Avengers: Endgame» ενόψει της πρεμιέρας του «Doomsday». Ο ηθοποιός έχει μακρά ιστορία στον ρόλο, με συμμετοχές σε ταινίες όπως «Thor» και «Captain America: Civil War».
- Το 2025 είχε εκφράσει την προθυμία του να επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τονίζοντας την αγάπη του για τον χαρακτήρα του Hawkeye και την ομάδα παραγωγής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα πρότζεκτ.
- Ο ηθοποιός είχε τότε σημειώσει πως η φυσική του κατάσταση είναι άριστη, έχοντας αναρρώσει «πάνω από 150%» από το σοβαρό ατύχημα του 2023, δηλώνοντας έτοιμος να φορέσει ξανά τη στολή του υπερήρωα.
Ο διάσημος ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο Comic-Con του Λίβερπουλ για αυτή την εξέλιξη δήλωσε με χιούμορ πως οι Avengers «πιθανότατα θα χάσουν» εξαιτίας της απουσίας του.
Παράλληλα παραμένει άγνωστη η λίστα με τους εμβληματικούς χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe (MCU) που θα εμφανιστούν, αν και ο Τζέρεμι Ρένερ έδωσε ένα πρώτο στίγμα.
Τζέρεμι Ρένερ: «Η Marvel δεν με κάλεσε»
Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε ο ηθοποιός αν θα επιστρέψει στο «Avengers: Doomsday» απάντησε: «Όχι, όχι, όχι. Όχι σε αυτό. Δεν είμαι στο “Doomsday”, οπότε οι Avengers μάλλον θα χάσουν για να ξέρετε. Η Marvel δεν με κάλεσε, άρα είναι δικό της λάθος που θα χάσουν».
Ο Τζέρεμι Ρένερ δήλωσε ενθουσιασμένος για την επαναπροβολή του «Avengers: Endgame» (2019) στις κινηματογραφικές αίθουσες ενόψει της πρεμιέρας του «Doomsday» στις 18 Δεκεμβρίου.
Ο ηθοποιός έχει υποδυθεί τον υπερήρωα στα «Avengers: Age of Ultron» και «Endgame», ενώ έχει πραγματοποιήσει και σύντομες εμφανίσεις σε άλλες παραγωγές, όπως τα «Thor» και «Captain America: Civil War».
Δείτε το τρέιλερ
«Αγαπώ όλη την ομάδα, αγαπώ τον χαρακτήρα»
Το 2025 είχε δηλώσει πρόθυμος να επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν του MCU, είτε για τη δεύτερη σεζόν του «Hawkeye» είτε για κάποιο άλλο πρότζεκτ. «Είμαι πάντα χαρούμενος όταν βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο. Αγαπώ όλη την ομάδα, αγαπώ τον χαρακτήρα», είχε αναφέρει στο Empire.
«Είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσουμε στη 2η σεζόν (του «Hawkeye») και θα κάνουμε κι άλλα πράγματα οπότε ανυπομονώ για αυτά. Το σώμα μου προετοιμάζεται ήδη. Δεν ξέρω αν θέλει κανείς να με δει με τη στολή του υπερήρωα, πάντως το σώμα μου θα δείχνει μια χαρά μέσα σε αυτήν», είχε προσθέσει.
Μάλιστα εκείνη την περίοδο, είχε επίσης σημειώσει ότι είχε αναρρώσει σε ποσοστό «πάνω από 150%» από το ατύχημα που είχε το 2023 όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό του μηχάνημα βάρους τουλάχιστον 6,5 τόνων και είχε υποστεί δεκάδες κατάγματα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο