ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κόρινθος: Την έσπασε στο ξύλο και τη βίασε γιατί ζήτησε διαζύγιο – Τι είπε η δικηγόρος της 28χρονης

Η 28χρονη από την Κόρινθο είναι θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον 33χρονο, με τον οποίο ήταν σε διάσταση περίπου 6 μήνες. Οι συνάδελφοί της από τη δουλειά είχαν δει περίεργες συμπεριφορές στο παρελθόν.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της κοπέλας, με τον πατέρα της να ξεσπά κατά του δράστη. «Έχω έρθει σε σημείο αν είχα όπλο θα το τράβαγα… Τα εγγόνια τι χρωστάνε; Τα παιδιά του, τα αγγελουδια του… Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει να φάει ισόβια», είπε χαρακτηριστικά.

Η δικηγόρος του θύματος, μιλώντας στο OPEN, ανέφερε ότι πρόκειται για μια αρρωστημένη κατάσταση που δεν είχε καταγγελθεί εγκαίρως, ενώ η εντολέας της νιώθει πλέον ανακουφισμένη με την προφυλάκιση του δράστη.

Όπως είπε, η 28χρονη ήταν σε διάσταση με τον 33χρονο περίπου ένα 6μηνο και του ζήτησε διαζύγιο, κάτι που έκανε τον δράστη να προχωρήσει στις αποτρόπαιες πράξεις κατά της.

«Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένη, πρέπει να βρει τα πατήματά της μαζί με τα δυο της παιδιά», είπε η δικηγόρος και διευκρίνισε ότι επειδή πολλά ακούγονται γύρω από την υπόθεση ο καυγάς δεν ξεκίνησε με αφορμή τη βάφτιση του παιδιού τους. Τόνισε ότι είχαν συμφωνημένο να κάνουν τη βάφτιση, δεν υπήρχε διένεξη γι’ αυτό.

Το περιστατικό έγινε ξημερώματα Τετάρτης, την ώρα που το θύμα σχολούσε από τη δουλειά της, ενώ σημειώνεται ότι οι συνάδελφοί της είχαν δει περίεργες συμπεριφορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με τη δικηγόρο, τα τελευταία δύο χρόνια επιδεινώθηκε η κατάσταση.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο μόνος λόγος που δεν τον είχε καταγγείλει ήταν γιατί φοβόταν το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα παιδιά. «Μετανιώνω που δεν είχα τη δύναμη να σε καλέσω νωρίτερα», είπε στη δικηγόρο η 28χρονη.

Η δικηγόρος σημείωσε, επίσης, ότι η γυναίκα κάνει δύο δουλειές για να μεγαλώσει τα παιδιά της και μένει μαζί με τους γονείς της.

hlektragr

Recent Posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

6 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

8 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

8 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

9 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

10 ώρες ago

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή, στον Π. Πατριαρχικό Ναό, η Ακολουθία του Επιταφίου…

10 ώρες ago