ΕΛΛΑΔΑ

Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ: Διεξήχθη η συναυλία κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες- Οργή του κόσμου στο Twitter, η απάντηση της διοργανώτριας εταιρίας

magine Dragons: Μετά από κοινή απόφαση του συγκροτήματος και των διοργανωτών, και με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΟΑΚΑ αλλά και της αστυνομίας, αφού πρώτα είχε συζητηθεί το πλάνο εκκένωσης που θα έμπαινε σε εφαρμογή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η προγραμματισμένη συναυλία.

 

Imagine Dragons: Πολλοί ήταν εκείνοι που παρότι είχαν εισιτήρια δεν κατάφεραν να πάνε, ενώ όσοι έφθασαν ταλαιπωρήθηκαν

Πλήθος αντιδράσεων ξεσήκωσε, το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, η απόφαση πραγματοποίησης της συναυλίας των Imagine Dragons στο OAKA, κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες κι ενώ είχε ηχήσει το μήνυμα 112 σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή αλλά και πολλά ακόμη σημεία της Αττικής. Δεδομένου ότι επρόκειτο για την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του δημοφιλούς συγκροτήματος στη χώρα μας τα εισιτήρια είχαν σχεδόν εξαντληθεί οπότε αναμενόταν η προσέλευση χιλιάδων ανθρώπων.

Η διοργανώτρια εταιρεία είχε σπεύσει από προχθές το βράδυ να καταστήσει σαφές πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ακύρωσης και υποστήριζε πως «οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί» παρόλα αυτά συνιστούσε στο κοινό να έχει μαζί του αδιάβροχο.

Οι Imagine Dragons ανέβηκαν τελικά στη σκηνή γύρω στις 9 το βράδυ, με το κοινό που είχε παραμείνει, να παρακολουθεί μέσα στα νερά, τις λάσπες και φυσικά κάτω από ομπρέλες. Ευτυχώς μετά τις 9.30 η βροχή κόπασε και η συναυλία τελικά ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να ευχαριστεί όσους πήγαν για να τους δουν και να τους ακούσουν με τέτοια βροχή. Όσοι έμειναν μέχρι το φινάλε κάνουν λόγο για ένα δυνατό πρόγραμμα, αντάξιο της φήμης του συγκροτήματος, το οποίο, όμως, δυστυχώς, δεν συνοδευόταν από τις κατάλληλες συνθήκες.

 

Imagine Dragons: Δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος

Στην ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρία υπογραμμίζεται επίσης πως τόσο η σκηνή όσο και ο τεχνικός εξοπλισμός του συγκροτήματος διαθέτουν πιστοποίηση για χρήση σε αντίστοιχες καιρικές συνθήκες αλλά και ότι ο Ολυμπιακό Στάδιο διαθέτει πλήρη αντικεραυνική προστασία έτσι ώστε να μην κινδυνεύει το κοινό σε περίπτωση βροχής.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

11 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

12 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

13 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

14 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

14 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

15 ώρες ago