ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου: Έσβησε η φωτιά στο βυτιοφόρο – Αφήνουν υγραέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα

Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου: Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε βυτιοφόρο όχημα στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

 

Το όχημα μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριου κίνησης. Οι υπεύθυνοι έχουν αφήσει το αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα υπό την επίβλεψη της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Για λόγους ασφαλείας γίνονται διακοπές στην κυκλοφορία ενώ προληπτικά απομακρύνθηκαν και κάτοικοι από οικίες από την Παραλία Βαρδάρη, κάτω από τη Παλαιά Εθνική Οδό.

Ενδεχομένως λίγο αργότερα να δώσουν στη κυκλοφορία και τον Προαστιακό ενώ η ΝΕΟΑΚ θα παραμείνει κλειστή μέχρι να κριθεί ασφαλής η παραχώρηση στην κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και δύο ρεύματα της παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε διακοπεί λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι λόγω της πυρκαγιάς στο βυτιοφόρο αποκατάσταθηκε ενώ όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σύμφωνα με ενημέρωση από την τροχαία η κίνηση στο σημείο παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε νωρίτερα στο Twitter διακρίνεται το βυτιοφόρο το οποίο έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενώ βγαίνουν μαύροι καπνοί.

hlektragr

Recent Posts

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

15 λεπτά ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

30 λεπτά ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

47 λεπτά ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

1 ώρα ago

Λουτράκι: Μασκοφόρος προσπάθησε να πάρει χρήματα από τα ΕΛΤΑ

Καρέ-καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων,…

2 ώρες ago

Η εορτή του εν ουρανού φανέντος σημείου του Σταυρού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Τήν Δευτέραν, 7ην /20ήν Μαΐου  2024, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ ἑορτή τοῦ ἐν οὐρανῷ…

2 ώρες ago