ΕΛΛΑΔΑ

Άντζελα Δημητρίου: Γιαγιά και εγγονή αγκαλιά – Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο [Εικόνες]

Η Όλγα Κιουρτσάκη, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. και τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

 

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου και ο σύζυγος της απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μικρή, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, ήρθε στη ζωή  σε γνωστό μαιευτήριο και χαίρει άκρας υγείας.

Άντζελα Δημητρίου: Γιαγιά και εγγονή αγκαλιά – Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Η Όλγα Κιουρτσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα και η γνωστή τραγουδίστρια είναι τρισευτυχισμένη για το πρώτο της εγγονάκι, σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του γυναικολόγου – ιατρού Ιωάννη Καλογήρου, «γεννήθηκε 3,400 κιλά, 51 εκατοστά σε μηκος, πολύ ψηλή και πολύ ζωηρή.» Επίσης, τονίζει ο γιατρός ότι «μοιάζει εκπληκτικά στην μαμά και στην γιαγιά της»

«Είναι μεγάλη τιμή που βοήθησα να έρθει στο κόσμο το εγγονάκι της κορυφαίας ερμηνεύτριας “Λαίδη” Άντζελα Δημητρίου. Φώτη και Όλγα να σας ζήσει το μωράκι σας», συμπληρώνει στην ανάρτηση του στο Instagram

 

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου! Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, Όλγα_ με έκανες πολύ ευτυχισμένη!Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μας Ιωάννη Καλογήρου και το Όμιλο Ιασώ για την αμέριστη φροντίδα τους για τον ερχομό της μικρής μας!», ανέφερε η ευτυχισμένη γιαγιά, Άντζελα Δημητρίου στην πρώτη ανάρτηση που έκανε.

 

Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις που είχε κάνει ότι η μικρή θα πάρει διπλό όνομα. «Είναι κοριτσάκι και περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)» είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.

Ευτυχισμένη γιαγιά η Άντζελα Δημητρίου – Γέννησε η Όλγα Κιουρτσάκη

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», η μικρή θα πάρει δύο ονόματα «Μιχαέλα – Αγγελική». Η Άντζελα Δημητρίου είναι συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη για την εγγονή της που ήρθε στον κόσμο.

Σε δηλώσεις της πριν λίγους μήνες στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της κόρης της: «Είναι ό,τι καλύτερο θα έρθει στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές, χαρές».

«Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς. Ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα», συμπλήρωσε.

hlektragr

Recent Posts

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή…

5 ώρες ago

Σαν σήμερα 11 Μαΐου

910: Για πρώτη φορά από το 1835, ο κομήτης Χάλεϊ πλησιάζει τη Γη, με αποτέλεσμα…

5 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Μαΐου

Του Αγίου Αρμοδίου μάρτυρος, των Αγίων Κυρίλλου και Μεθόδιου, του Αγίου Αργυρίου εξ Επανωμής, της…

5 ώρες ago

Λουτράκι : Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια…

1 ημέρα ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

1 ημέρα ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

1 ημέρα ago