ΕΛΛΑΔΑ

NBA: «Οδοστρωτήρας» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσία Σχοινά και Αργυρού – Ξέφρενο ελληνικό πάρτι στο γήπεδο [βίντεο]

NBA: Κωνσταντίνος Αργυρός και Διονύσης Σχοινάς ταξίδεψαν με έναν τρόπο στο Μιλγουόκι, στήνοντας… ελληνικό γλέντι στο Fiserv Forum μαζί με τους φίλους των Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του μπορεί να επικράτησαν με 126-113 των Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο το Μιλγουόκι είχε και άλλους πρωταγωνιστές από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι ήχοι του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Διονύση Σχοινά ταξίδεψαν ως τις ΗΠΑ και στο ημίχρονο της αναμέτρησης άπαντες κινήθηκαν στους ρυθμούς τους.

Το ελληνικό γλέντι στο Fiserv Forum σίγουρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους Αμερικανούς, που φάνηκε πως το… χάρηκαν και εκείνοι με την ψυχή τους.

Σε ακόμα μία… freak εμφάνιση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε 35 πόντους και διέλυσε τους Σακραμέντο Κινγκς. Οι Μιλγουόκι Μπακς (18-6) επικράτησαν 126-113 των Κινγκς (13-10) παρά τη γεμάτη στατιστική του Ντομάντας Σαμπόνις που σκόραρε 23 πόντους έχοντας παράλληλα 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Μπακς είναι άλλη μία νίκη που προέρχεται από την ομαδική προσπάθεια. Πέραν του Γιάννη, ο οποίος έκανε γρήγορα 4 φάουλ στο ξεκίνημα της πρώτης και της τρίτης περιόδου, υπήρξαν άλλοι πέντε διψήφιοι.

Ο Χόλιντεϊ σκόραρε 31 πόντους (10/21 2π, 2/4 3π.), 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, ενώ οι ΛόπεζΜίντλετον και Άλεν είχαν 17, 14 και 10 αντίστοιχα. Φυσικά η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν κορωνίδα, αφού οι 35 πόντοι του προήλθαν με 10/17 δίποντα, 2/2 τρίποντα, μαζεύοντας 6 ριμπάουντ δίπλα στις 7 τελικές του πάσες.

Αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Γιάννης σκοράρει περισσότερους από 30 πόντους, δείχνοντας σε όλο το ΝΒΑ πως και φέτος το έχει πάρει… προσωπικά.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι: 𝚱ολυμβητικοί 𝚨γώνες «𝟑𝛐 𝚱ύπελλο 𝚰ωάννης 𝚲αζαρίδης»

Ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου, διοργανώνει για τρίτη χρονιά τους αγώνες Προαγωνιστικών και ΜΙΝΙ Κατηγοριών με…

2 ώρες ago

Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές – Στο νοσοκομείο μαθητής

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σtτ σχολείο της Κηφισιάς, όταν, κατά την διάρκεια των εργασιών, πόρτα καταπλάκωσε…

2 ώρες ago

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

4 ώρες ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

4 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

5 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

5 ώρες ago