ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Κρατούμενοι πατέρας και μητέρα μετά από μήνυση των παιδιών τους – Κλείδωσε τις κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας

Κρατούμενοι μέχρι σήμερα Πέμπτη, όποτε και το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας θα επαναλάβει τη συνεδρίασή του, θα παραμείνουν οι δύο γονείς που μηνύθηκαν από τις δύο κόρες τους για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 53χρονος πατέρας και η 53χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν έπειτα από νέα καταγγελία που έκαναν στην ΕΛ.ΑΣ. τα δύο κορίτσια τους, 24 και 18 ετών, αφού ο πατέρας φέρεται να προκάλεσε απλή σωματική βλάβη χτυπώντας στο χέρι την κόρη του και η σύζυγός του να τις εξύβρισε.

Πρόκειται για την ίδια οικογένεια εκπαιδευτικών, η οποία οδηγήθηκε ξανά προχθές στο Αυτόφωρο, πάλι από μήνυση των δύο κοριτσιών, καθώς η 53χρονη μάνα συνελήφθη, επειδή κλείδωσε τις κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς «συνετισμό», γιατί δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της.

Μετά τη νέα μήνυση, πατέρας και μητέρα, αυτήν τη φορά, οδηγήθηκαν και πάλι χθες κατηγορούμενοι στο Αυτόφωρο, με τη δίκη να αναβάλλεται μέχρι αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να προσκομισθεί στο Δικαστήριο η ιατροδικαστική έκθεση. Με δεδομένη την πρόσφατη καταδίκη της μητέρας και με αφορμή το κλίμα έντασης στο σπίτι, το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν κρατούμενοι οι γονείς, ενώ την επιμέλεια των δύο κοριτσιών, ανέλαβε προσωρινά η 24χρονη και μεγαλύτερη αδελφή, των τριών κοριτσιών της οικογένειας.

hlektragr

Recent Posts

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

18 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

19 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

19 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

19 ώρες ago

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία…

19 ώρες ago