One Piece: Το μεγαλύτερο anime στον κόσμο σε live action εκδοχή στο Netflix

One Piece: Από την Πέμπτη 31 Αυγούστου το live action του θρυλικού anime  βρίσκεται στο Netflix και έχει ήδη ξεσηκώσει παλιούς και νέους θαυμαστές που είναι έτοιμοι να φορέσουν τα ψάθινα καπέλα τους και να ακολουθήσουν το επικό ταξίδι του πειρατή Luffy και της ομάδα του.

 

Τον Ιούλιο του 1997 ο Ιάπωνας Eiichiro Oda κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος ενός manga που ξεχώρισε αμέσως και εξελίχθηκε γρήγορα σε παγκόσμιο φαινόμενο, αφού 2 χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 1999, έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο του One Piece ως σειρά anime.

One Piece: Η σειρά να μετράει πάνω από 1000 επεισόδια

Σήμερα, 25 χρόνια αργότερα, το συναρπαστικό και περιπετειώδες σύμπαν που δημιούργησε ο Oda έχει κατακτήσει τον κόσμο, με πάνω από 100 τεύχη και την επιτυχημένη σειρά να μετράει πάνω από 1000 επεισόδια, κρατώντας επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου και δημοφιλέστερου anime που υπήρξε ποτέ.

 

Με την περιπέτεια να μετατρέπεται σε live action σειρά, η ιστορία παίρνει εννοείται μια νέα διάσταση.

H περιπέτεια του One Piece ακολουθεί τον Monkey D. Luffy, έναν νεαρό με ελεύθερο πνεύμα και όνειρο να γίνει ο μεγαλύτερος πειρατής στον κόσμο. Συγκεκριμένα “ο βασιλιάς των πειρατών”. Ως παιδί, τρώει ένα μυστηριώδες φυτό (το Devil Fruit) που του δίνει την υπερδύναμη να τεντώνεται σαν λάστιχο. Η σειρά ξεκινά με τον Luffy να εξερευνά για πρώτη φορά τον κόσμο και αρχίζει να συγκεντρώνει ένα πλήρωμα πειρατών, με στόχο να βρουν έναν πολύτιμο θησαυρό ονόματι One Piece. Tα ιδρυτικά μέλη της πειρατικής αυτής “συμμορίας” του Luffy είναι η Nami, η πλοηγός, κι ο ξιφομάχος Roronoa Zoro (γνωστός ως Zolo), αλλά η ομάδα όλο και μεγαλώνει.

 

One Piece:  Η σειρά περιέχει πολύ ισχυρά μηνύματα

 

Ο Luffy και το πλήρωμά του γίνονται γνωστοί ως οι Straw Hat Pirates (Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου) και μπλεκονται σε μια σειρά από περιπέτειες σ’έναν απέραντο κόσμο. Το One Piece έχει καταφέρει να εμπνεύσει εκατομμύρια κόσμο, καθώς είναι γεμάτο με μηνύματα για τη ζωή, την φιλία, την οικογένεια και την περιπέτεια. Καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς, ο Luffy ταξιδεύει από νησί σε νησί, το καθένα με το δικό του σκηνικό και θέμα. Ένα φανταστικό σύμπαν γεμάτο περίεργα όντα με το πλήρωμα να βρίσκεται τη μια στιγμή σε ένα χειμερινό τοπίο και την άλλη σε ένα τροπικό νησί.

 

Η σειρά λοιπόν παίρνει το όνομα της από τον μεγαλύτερο στόχο του Luffy, να βρει το One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Το τι ακριβώς είναι το One Piece εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια. Το manga έχει ξεπεράσει τα 1.000 κεφάλαια και ακόμα δεν ξέρουμε. Οι θαυμαστές έχουν προσπαθήσει με πολλές θεωρίες να αποτυπώσουν το τι είναι το One Piece, χωρίς καν να επιβεβαιώνεται αν είναι ένα απτό αντικείμενο ή κάποια πιο βαθιά έννοια.

Πηγή:CinemaTv

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ