ΔΙΕΘΝΗ

Iron Maiden: Πέρασε εγκεφαλικό ο ντράμερ Νίκο ΜακΜπρέιν – Η συγκλονιστική εξομολόγησή του

Iron Maiden: Εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να παραλύσει ο δεξιός του ώμος, υπέστη ο ντράμερ του δημοφιλούς heavy metal συγκροτήματος Iron Maiden, Νίκο ΜακΜπρέιν, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με βίντεο του στο YouTube.

 

Στο ίδιο βίντεο εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο δεν έδωσε το παρών στην πιο πρόσφατη περιοδεία του συγκροτήματος, αναφέροντας πως έχει παραλύσει από τον ώμο και κάτω στο δεξί του χέρι. Τόνισε πως, μπορεί η κατάσταση του στα προαναφερθέντα σημεία να έχει επανέλθει κατά 70%, ωστόσο ο δρόμος προς την αποκατάσταση συνεχίζεται.

Iron Maiden: Η δήλωση του Νίκο ΜακΜπρέιν

«Γεια σας αγόρια και κορίτσια, Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει όλους καλά! Ο λόγος που σας γράφω όλους σήμερα, είναι για να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Τον Ιανουάριο έπαθα εγκεφαλικό, ευχαριστώ τον Κύριο, γιατί ήταν ένα μικρό εγκεφαλικό που αναφέρεται ως TIA.

Με άφησε παράλυτο στη δεξιά μου πλευρά από τον ώμο μου και κάτω. Φυσικά ανησυχούσα πολύ πως η καριέρα μου τελείωσε, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη της συζύγου μου, της οικογένειάς μου, των γιατρών μου και ιδιαίτερα της εργοθεραπεύτριάς μου και την οικογένειά των Maiden, κατάφερα να επιστρέψω κάπου κοντά στο 70% των δυνάμεων μου.

Μετά από 10 εβδομάδες έντονης θεραπείας, ήταν σχεδόν η ώρα να ξεκινήσουμε τις πρόβες για την περιοδεία μας. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσω για αυτό τώρα αντί για νωρίτερα, καθώς με απασχολούσε κυρίως να κάνω τη δουλειά μου και να επικεντρωθώ στο να επιστρέψω στο 100% της φυσικής κατάστασης. Δεν είμαι ακόμα εκεί, αλλά με τη χάρη του Θεού γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός όσο περνούν οι εβδομάδες.

 

Σας ευχαριστώ όλους για την πιο υπέροχη και μαγική περιοδεία μέχρι στιγμής, ήσασταν όλοι τόσο καταπληκτικοί. Λοιπόν αυτό είναι από μένα. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά, να είστε ασφαλείς και καλά και ανυπομονώ να σας δω όλους κάπου εγκαίρως».

hlektragr

Recent Posts

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή…

2 ώρες ago

Σαν σήμερα 11 Μαΐου

910: Για πρώτη φορά από το 1835, ο κομήτης Χάλεϊ πλησιάζει τη Γη, με αποτέλεσμα…

3 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Μαΐου

Του Αγίου Αρμοδίου μάρτυρος, των Αγίων Κυρίλλου και Μεθόδιου, του Αγίου Αργυρίου εξ Επανωμής, της…

3 ώρες ago

Λουτράκι : Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια…

23 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσκληση σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και…

23 ώρες ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

24 ώρες ago