ΔΙΕΘΝΗ

Κατακεραύνωσε ο Πικέ τους θαυμαστές της Σακίρα: «Είστε ένα τίποτα»

Σε πολύ γνωστό club της Μαδρίτης βρέθηκε ο Πικέ με αφορμή ένα event της Kings League.

 

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα πήγε σε ένα κλαμπ μετά από ένα σημαντικό γεγονός στο Kings League. Καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει στο τεράστιο πλήθος που ήταν στο χώρο, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της Σακίρα. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι να μπορέσει επιτέλους να μιλήσει ο ταπεινωμένος και θυμωμένος Πικέ.

Πικέ: Τα πήρε με τους θαυμαστές της πρώην συντρόφου του

Συγκεκριμένα, όλοι άρχισαν να του φωνάζουν «Σακίρα,  Σακίρα». Τότε ο Πικέ δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του και τους απάντησε με ειρωνικό τρόπο λέγοντάς τους: «Δεν με νοιάζει, εγώ είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής και εσείς είστε ένα τίποτα», με το περιστατικό να καταγράφεται σε κάμερα και να κάνει στη συνέχεια τον γύρο του διαδικτύου.

 

 

 

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της Σακίρα, ότι ο Πικέ την απατούσε ενώ ο πατέρας της βρισκόταν στην εντατική. «Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική» είπε η Σακίρα στο People.

Πικέ: Ο πόλεμος του ζευγαριού από το 2022

Να υπενθυμίσουμε πως ο  Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα άρχισαν να βγαίνουν το 2011 αφού γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα του μουσικού της βίντεο «Waka Waka». Έκτοτε, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μίλαν και τη Σάσα, και ζούσαν μαζί στη Βαρκελώνη. Toν Ιούνιο του 2022, με μία κοινή τους δήλωση ανακοίνωναν δημόσια τον χωρισμό τους. Σιγά σιγά, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι ο Πικέ την είχε απατήσει με μια 22χρονη, ονόματι Κλάρα Κία Μαρτί.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

4 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

5 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

5 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

5 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

6 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

7 ώρες ago