ΔΙΕΘΝΗ

12 Διακοπές Χριστουγεννιάτικης Πόλης για ανύπανδρους, ζευγάρια και οικογένειες

Έτοιμοι για χριστουγεννιάτικες ιδέες για διακοπές στην πόλη; Από το γύρισμα σε μεγάλους τροχούς στο Ελσίνκι μέχρι το κυνήγι του βόρειου σέλας στην Ισλανδία, τα έχουμε όλα. Έτσι, αν ψάχνετε για διακοπές για το Σαββατοκύριακο στην χριστουγεννιάτικη αγορά, φθηνά χριστουγεννιάτικα διαλείμματα στην πόλη ή ακόμα και χριστουγεννιάτικα ταξίδια για οικογένειες που θα σας χαρίσουν αναμνήσεις για να διαρκέσουν καλά την επόμενη περίοδο χιονιού, μην ψάχνετε άλλο.

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα διαλείμματα πόλης για σόλο ταξιδιώτες και singles

Μετάβαση σε μια ενότητα

1. Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη λάμπει έντονα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πάρτε τα πατίνια σας για πατινάζ στον πάγο στο αγαπημένο παγοδρόμιο των ντόπιων, Frederiksberg Runddel. Αφεθείτε στον Julefrokost και αν αναρωτιέστε τι να κάνετε την ημέρα των Χριστουγέννων, γιατί να μην γευματίσετε στο smørrebrød στο τις χριστουγεννιάτικες αγορές? Δείτε τα πολύχρωμα σπίτια σε ένα από τα πιο εκπληκτικά Διαλείμματα για το Σαββατοκύριακο στην χριστουγεννιάτικη αγορά υπάρχει! Συζητήστε με αγνώστους και πιείτε ζεστό gløgg γύρω από μια φωτιά στο Nyhavn τη νύχτα, επίσης. Η Κοπεγχάγη είναι ένα από τα πιο άνετα χριστουγεννιάτικα διαλείμματα στην πόλη που μπορούμε να σκεφτούμε!

Συμβουλή εσωτερικού: 

Ανακαλύψτε Tivoli, το δανικό θεματικό πάρκο που μαγεύει τους επισκέπτες για σχεδόν 200 χρόνια! Εντοπίστε μερικά μοντέρνα και μεσαιωνικά αριστουργήματα στο Εθνική Πινακοθήκη της Δανίας, ή να περάσετε τη μέρα μαθαίνοντας για τη ζωή στη θάλασσα καθώς και πώς να προστατεύσετε έναν από τους πιο πολύτιμους φυσικούς πόρους του πλανήτη στο Εθνικό Ενυδρείο Δανίας, Πλανήτης Den Blå.

2. Εδιμβούργο

Το Εδιμβούργο είναι γεμάτο εορταστική διασκέδαση και δραστηριότητες κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο ήχος της γκάιντας συνδυάζεται με το Jingle Bells στα πλακόστρωτα δρομάκια του Εδιμβούργου τα Χριστούγεννα, κάτι που κάνει πάντα ένα χριστουγεννιάτικο διάλειμμα με γκάιντα. Δείτε τη σκηνή της φάτνης στο St. Andrew Square Gardens. Αγοράστε από τις χριστουγεννιάτικες αγορές στο Princes Street Gardens και την George Street, (δεν θα λείπουν τα δώρα για αγορά κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος για την χριστουγεννιάτικη αγορά) ή φορέστε τα ψεύτικα γένια σας για το ετήσιο Edinburgh Santa Run, που φέτος είναι το Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2022.

Συμβουλή εσωτερικού: 

Συνδυάστε τις εμπειρίες σας στο Εδιμβούργο και εξοικονομήστε χρήματα ταυτόχρονα συνδυάζοντας τα απαραίτητα, όπως The Real Mary King’s Close & The Scotch Whisky Experience – μπορεί να χρειαστείτε ένα ποτό όταν ακούσετε για το ιστορικό παρελθόν της πόλης! Περιποιηθείτε τα αυτιά σας με μερικές γκάιντες τριγύρω Το κάστρο του Εδιμβούργου, ή απολαύστε το βασιλικό μεγαλείο του Παλάτι του Holyroodhouse.

Βλέπω περισσότερα πράγματα να κάνετε στο Εδιμβούργο.

3. Ελσίνκι

Κάθε χρόνο είναι λευκά Χριστούγεννα στο Ελσίνκι.

Τα Χριστούγεννα είναι μια υπέροχη στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο Ελσίνκι και να ζήσετε την πολυτέλεια ενός λευκού χριστουγεννιάτικου διαλείμματος στην πόλη – ελπίζουμε – από την αρχή μέχρι τα χιονισμένα Φινλανδικά! Αναρωτιέστε τι να κάνετε την ημέρα των Χριστουγέννων; Απολαύστε τα χριστουγεννιάτικα φώτα κατά μήκος του Aleksanterinkatu – του επίσημου χριστουγεννιάτικου δρόμου. Πιείτε ένα παραδοσιακό Glögi ή κάντε πατινάζ στον πάγο στο The Ice Park στην Πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Συμβουλή εσωτερικού:

Γιορτάστε τα βλέμματα σας στο τοπίο και τα αξιοθέατα του Ελσίνκι από τα 40 μέτρα στον αέρα SkyWheel Ελσίνκι. Περάστε λίγο χρόνο με τους ταράνδους του Άη Βασίλη Πάρκο ταράνδων Nuuksio ή απολαύστε ατελείωτα τρενάκια και παιχνίδια στο Λούνα Παρκ Linnanmäki, το πιο δημοφιλές λούνα παρκ του Ελσίνκι.

Βλέπω περισσότερα πράγματα να κάνετε στο Ελσίνκι.

4. Ουμπούντ, Μπαλί

Αναζητάτε ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στην πόλη; Πήγαινε στο Μπαλί.

Είναι ζεστό και καθόλου παραδοσιακά τα Χριστούγεννα, αλλά αν πηγαίνετε μόνοι για την εορταστική περίοδο, ερωτευτείτε τον εαυτό σας στην πνευματική πόλη του Μπαλί, το Ουμπούντ. Ως επίκεντρο της γιογκικής ευεξίας και υγείας, είναι ένα από τα πιο ζεν χριστουγεννιάτικα διαλείμματα στην πόλη που μπορείτε να απολαύσετε. Γευστείτε με ινδονησιακές λιχουδιές αντί για γαλοπούλα και πηγαίνετε στα νησιά Gili του Lombok για ηλιόλουστη απόδραση στα νησιά στα καλύτερά της.

Συμβουλή εσωτερικού:

Αλλού στο Μπαλί, γιατί να μην πάρετε μια νέα φωτογραφία προφίλ σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του Μπαλί με ρομαντική κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα από το Ντενπασάρ, με δείπνο σε μπουφέ; Περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Ή να είστε σε ένα με τη φύση και τις πιο απαρέμφατες τοποθεσίες της με ένα ιδιωτική περιήγηση στο Monkey Forest, στο ηφαίστειο Batur και στη Goa Gajah. Μην χάσετε ένα στιγμιότυπο από τη διάσημη χερσόνησο σε σχήμα T-Rex με ένα Περιήγηση στο νησί Nusa Penida.

Βλέπω περισσότερα πράγματα να κάνετε στο Μπαλί.

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα διαλείμματα πόλης για ζευγάρια

5. Ισλανδία & Ρέικιαβικ

Ισλανδία: το απόλυτο χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στην πόλη.

Η Ισλανδία και συγκεκριμένα το Ρέικιαβικ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάτε για τα Χριστούγεννα ως ζευγάρι και ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα city breaks. Αποκτήστε την πλήρη εμπειρία του Βόρειο Σέλας στο Ρέικιαβικ για μια Κρουαζιέρα με το Βόρειο Σέλας, ή τη δουλειά των φωτογράφων του Northern Lights και παρακολουθήστε τους να χορεύουν σε μια μεγάλη οθόνη στο Aurora Reykjavik Northern Lights Center. Για ένα μοναδικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε την ημέρα των Χριστουγέννων, φορέστε τις μάσκες σας, αντιμετωπίστε το κρύο και εντοπίστε τους 13 κρυμμένους Άγιους Βασίληδες με ολόγραμμα που κρύβονται σε κτίρια και στα παράθυρα σε μια ρομαντική βόλτα στο κέντρο του Ρέικιαβικ.

Συμβουλή εσωτερικού:

Δείτε τους μεγαλύτερους παγετώνες, ηφαίστεια και καταρράκτες της Ισλανδίας σε όλη τη χειμερινή τους δόξα περιοδεία στη Νότια ΙσλανδίαΤο Βουτιά στην α Κρουαζιέρα Northern Lights, κάντε ένα εντυπωσιακό εικονικό ταξίδι στο πιο δραματικό τοπίο της Ισλανδίας FlyOver Ισλανδία, ή δείτε τι κάνουν οι φάλαινες για τα Χριστούγεννα στο a περιοδεία παρακολούθησης φαλαινών.

Αν και η Ισλανδία δεν προσφέρει ένα ιδιαίτερα φθηνό χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στην πόλη, τα χειμωνιάτικα θαύματα της σημαίνουν ότι σίγουρα θα είναι κάτι που θα θυμάστε για πάντα. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας κράτηση σύνθετων καρτών για περισσότερα από ένα αξιοθέατα κάθε φορά!

Βλέπω περισσότερα πράγματα να κάνετε στην Ισλανδία.

6. Λονδίνο

Διάσημο για τα χριστουγεννιάτικα φώτα του και τα ψώνια του, το Λονδίνο είναι ένα κορυφαίο χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στην πόλη.

Το Λονδίνο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ζευγάρια και πάντα δημιουργεί ένα γεμάτο δράση Χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στην πόλη. Το Somerset House διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα παγοδρόμια της πόλης και από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές μέχρι τις βόλτες με διώροφα λεωφορεία, τα μουσεία, τις εορταστικές θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα, υπάρχει ένας νέος τρόπος για να πείτε “σ’ αγαπώ” σε κάθε γωνιά. Η ποικιλομορφία του Λονδίνου είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα της χώρας Διαλείμματα για το Σαββατοκύριακο στην χριστουγεννιάτικη αγορά.

Συμβουλή εσωτερικού:

Μπείτε στην εορταστική μαγεία στο Kew Gardens αυτά τα Χριστούγεννα. Ένας από τους μεγαλύτερους βοτανικούς κήπους στον κόσμο προσφέρει μια ρομαντική υπερβολική σκούρα με πάνω από ένα εκατομμύριο χριστουγεννιάτικα φώτα. Αγκαλιάστε στο London Eye, ή κοιτάξτε μερικά κοσμήματα μαζί στο Πύργος του Λονδίνου.

Βλέπω περισσότερα πράγματα να κάνετε στο Λονδίνο και ρίξτε μια ματιά στο blog μας πώς να περάσετε τα καλύτερα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.

7. Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι το απόλυτο όνειρο για τα Χριστούγεννα.

Το Μεγάλο Μήλο, γνωστή και ως Νέα Υόρκη, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για ζευγάρια να επισκεφτούν τα Χριστούγεννα. Lookάχνετε για ψώνια; Τα Χριστουγεννιάτικα διαλείμματα στην πόλη δεν γίνονται πολύ καλύτερα για ψώνια από τη Νέα Υόρκη! Shopωνίστε στα λαμπερά καταστήματα της 5ης Λεωφόρου. Παρακολουθήστε τους Rockettes να ξεσηκώνουν θύελλα στο Radio City Music Hall και μην ξεχνάτε μια ρομαντική βόλτα με άλογο και άμαξα στο Central Park!

Συμβουλή εσωτερικού:

Γρήγορη πορεία προς το Met και το Guggenheim για κάποια τέχνη και πολιτισμό. Δείτε το σύμβολο της Αμερικής της ελευθερίας στο Άγαλμα της Ελευθερίας & Ellis IslandΤο Or πάρτε ψηλά πάνω από όλα σε ένα ρομαντικό Empire State Building αποστολή. Τα χριστουγεννιάτικα φώτα του Μανχάταν φαίνονται καταπληκτικά από ψηλά!

Βλέπω περισσότερα πράγματα να κάνετε στη Νέα Υόρκη.

8. Παρίσι

Ένα χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στην πόλη γεμάτο ρομαντισμό.

Pucker up στο Παρίσι – η αρχιτεκτονική εδώ είναι από τις πιο ρομαντικές σε όλη την Ευρώπη. Ξεκινήστε τη δική σας ερωτική σχέση με την πόλη της αγάπης τα Χριστούγεννα. Όσο για τα χριστουγεννιάτικα αξιοθέατα της πόλης, όταν οι αγορές είναι έξω, ο Πύργος του Άιφελ λαμπυρίζει περισσότερο από ποτέ και ο Σηκουάνας απλώς καλεί για μια ρομαντική κρουαζιέρα στον ποταμό.

Συμβουλή εσωτερικού:

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να λέτε αυτές τις τρεις μικρές λέξεις στην κορυφή Πύργος του Αΐφελ την περίοδο των Χριστουγέννων (ετοιμάστε τα δαχτυλίδια για τις προτάσεις σας!). Προσποιηθείτε ότι είστε παιδιά στο Disneyland Paris ή να πάρετε ένα Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Μπορεί να αισθανθείτε την αγάπη απόψε? Ως μπόνους, με τακτικές πτήσεις και τρένα προς το Παρίσι από όλη την Ευρώπη, μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί ένα από τα καλύτερα φτηνά χριστουγεννιάτικα διαλείμματα στην πόλη της ηπείρου.

Βλέπω περισσότερα πράγματα να κάνετε στο Παρίσι.

Οι καλύτερες διακοπές των Χριστουγέννων στην πόλη για οικογένειες

9. Ταλίν

Ένας γραφικός και απολαυστικός εορταστικός προορισμός Σαββατοκύριακου.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημαρχείου του Ταλίν τοποθετείται κάθε χρόνο από το 1441, καθιστώντας το το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο που εκτίθεται δημόσια στην Ευρώπη! Είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο διάλειμμα στην πόλη για την ομορφιά του βιβλίου ιστοριών. Εξερευνήστε το μεσαιωνικό κέντρο της πόλης με παραμύθι, επισκεφθείτε τα εργοστάσια της σοβιετικής εποχής και δοκιμάστε μερικές τοπικές λιχουδιές-το μαύρο ψωμί και το μελόψωμο είναι must!

Συμβουλή εσωτερικού:

Πάρτε το εισιτήριό σας για την κάρτα Tallinn και ολόκληρη η πρωτεύουσα της Εσθονίας είναι το στρείδι σας. Με προτεραιότητα την είσοδο στον Τηλεοπτικό Πύργο του Ταλίν, τον ζωολογικό κήπο του Ταλίν και το Εσθονικό Υπαίθριο Μουσείο, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα καλύτερα σημεία της πόλης! Μην χάσετε τη θέα από το Τηλεοπτικός πύργος του Ταλίν, ή μια περιστροφή στο φοβερό Skywheel του Ταλίν.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

2 ημέρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

2 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

3 ημέρες ago