Βάζουμε όλα τα υλικά μια για το φύλλο και ζυμώνουμε για δυο τρία λεπτά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ενάμιση λίτρο νερό και ζεματάμε το σπανάκι για δυο τρία λεπτά και βάζουμε σε σουρωτήρι. Στην κατσαρόλα βάζουμε λάδι το κρεμμύδι και σοτάρουμε. Ρίχνουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε συχνά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε σε χαμηλή φωτιά το βράσιμο μέχρι να φύγει όλη η υγρασία. Κόβουμε την ζύμη μας σε πέντε κομμάτια και ανοίγουμε φύλλο (Δείτε βίντεο) βάζουμε δυο φύλλα κάτω και κάθε φορά που βάζουμε φύλλο το λαδώνουμε καλά. Βάζουμε την μισή γέμιση ένα φύλλο από πάνω την άλλη μισή γέμιση και άλλα δυο φύλλα από επάνω. Ρίχνουμε ελαιόλαδο κόβουμε την πίτα μας την ραντίζουμε με λίγο νερό και Ψήνουμε 180 βαθμούς αντιστάσεις για μια ώρα.
Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα (από 20.5.2024 έως 26.5.2024) Ανακοινώνεται ότι για…
Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…
Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…
Σε περίπου 2,9 εκατομμύρια υπολογίζονται τα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους χωρίς να έχουν…
Υποχρεωμένοι να βγάλουμε νέες ταυτότητες είμαστε όλοι οι Έλληνες, με την διαδικασία να έχει ήδη…
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -250- γραμμάρια κάνναβης…