ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάμες Ροντρίγκες: Ποιος είναι ο μεσοεπιθετικός που σκοράρει μέσα και έξω από τα γήπεδα

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό!

Όπως αναφέρει o ραδιοφωνικός σταθμός sportfm, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ήρθε πριν από λίγη ώρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Από το πρωί είχε γίνει γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή άσο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν κοντά στα 2.000.000 από το συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκες και τα άλλα 4.000.000 θα του τα δώσει η Αλ Ραγιάν.

 

Ο Κολομβιανός αστέρας, πρώην άσος της Ρεάλ, και ένας από τους παίκτες που έχουν τεράστια απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», όπως είχε συμβεί πριν από λίγες μέρες με έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Μαρσέλο.

Ποιος είναι ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Δαβίδ Ροδρίγες Ρούμπιο γεννήθηκε 12 Ιουλίου 1991, γνωστός και ως Χάμες Ροντρίγκες ή με την αγγλική εκφορά του ονόματος του ως Τζέιμς Ροντρίγκες, είναι Κολομβιανός ποδοσφαιριστής.

Ο Ροδρίγες ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα Ενβιγάδο την οποία βοήθησε να κερδίσει την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία, όντας ο δεύτερος μικρότερος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής που κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο μετά τον Τζον Τζαίρο Μοσκέρα, στην ηλικία των 14 χρόνων, 5 μηνών και 9 ημερών.

Μπάνφιλντ

Ακολούθησε το 2008 η μεταγραφή του στην αργεντίνικη ομάδα Μπάνφιλντ, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 7 Φεβρουαρίου του 2009 και σκόραρε για πρώτη φορά 20 μέρες αργότερα στη νίκη με 3-1 ενάντια στη Ροσάριο Σεντράλ. Έγινε γρήγορα βασικός και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Πρωτάθλημα Αργεντινής. Το 2010 συμμετείχε με την ομάδα του και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, σκοράροντας 5 φορές σε 7 αγώνες αλλά η πορεία της Μπάνφιλντ σταμάτησε ύστερα από ήττα με 2-0 από τη βραζιλιάνικη Πόρτο Αλέγκρε, σε ένα παιχνίδι που ο Ροδρίγες αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες.

Πόρτο

Οι εμφανίσεις του με τη Μπάνφιλντ τράβηξαν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και στις 6 Ιουλίου 2010 ο Ροδρίγες πήρε μεταγραφή για την Πόρτο για 16,1 εκατομμύρια ευρώ, με την οποία υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο. Σταδιακά ο Ροδρίγες έγινε βασικός παίκτης της ομάδας, ειδικά μετά την αποχώρηση σημαντικών επιθετικών παικτών όπως ο Φαλκάο, ο Γκουαρίν και ο Χουλκ και η συμβολή του ήταν καθοριστική στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος της ομάδας του το 2013, σκοράροντας 13 φορές και δίνοντας 15 τελικές πάσες (ασίστ). Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν ενάντια στην Πάσος Φερέιρα σφράγισε τον τίτλο με ένα γκολ και μία τελική πάσα.

Μονακό

Τον Μάιο του 2013 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ροδρίγες στη γαλλική Μονακό για 45 εκατομμύρια ευρώ, η οποία ήταν η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και μια από τις ακριβότερες παγκόσμια. Στην πρώτη σεζόν του στο Γαλλικό Πρωτάθλημα ήταν από τους καλύτερους παίκτες και ήρθε πρώτος σε τελικές πάσες. Βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ αν και έχασε το πρωτάθλημα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ρεάλ Μαδρίτης

Στις 22 Ιουλίου του 2014 ο Ροδρίγες υπέγραψε συμβόλαιο 6 ετών με την Ρεάλ Μαδρίτης, με το κόστος της μεταγραφής να φέρεται να φθάνει περίπου τα 87 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χάμες έκανε το ντεμπούτο του στο ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ στο γήπεδο Κάρντιφ Σίτι Στέιντιουμ εναντίον της Σεβίλλης, στην οποία η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 2-0. Έπαιξε 72 λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Ίσκο. Στις 19 Αυγούστου, ο Χάμες σκόραρε το πρώτο του γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο σκέλος του ισπανικού Σούπερ Καπ μπαίνοντας αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ημίχρονο. Ο Χάμες έκανε το ντεμπούτο του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Ρεάλ στο ο αγώνας της ομάδας άνοιγμα στάδιο εναντίον της ελβετικής Βασιλείας, όπου σκόραρε το τέταρτο γκολ στη νίκη με 5-1.

Ο Χάμες τότε θα σκοράρει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα εναντίον της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όπου προσέφερε επίσης και μία ασίστ, σε μία νίκη με σκορ 8-2. Ο Χάμες σκόραρε σε μια νίκη 4-0 στη Γρανάδα την 1η Νοεμβρίου.

Στον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης, στην οποία σκόραρε το πρώτο γκολ, υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο στο δεξί του πόδι. Στη συνέχεια θα χρειαστεί άμεση χειρουργική επέμβαση και θα είναι εκτός δράσης για δύο μήνες. Επέστρεψε στις 5 Απριλίου στο ματς με την Γρανάδα, όπου έδωσε ασίστ σε δύο γκολ, σε αγώνα που έληξε 9-1, πριν αντικατασταθεί στο 60ο λεπτό. Μέρες αργότερα σκόραρε το πρώτο του γκολ μετά το τραυματισμό του κατά της Ράγιο Βαγιεκάνο σε μια νίκη με 2-0.

Αφού έμεινε στον πάγκο στο εναρκτήριο αγώνα της ομάδας του, μια ισοπαλία χωρίς τέρματα εναντίον της Σπόρτινγκ Χιχόν, ο Χάμες έκανε την πρώτη συνεισφορά στην σεζόν κάνοντας man of the match εμφάνιση εναντίον της Ρεάλ Μπέτις, σκοράροντας τόσο με ένα εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ και με ένα “ψαλιδάκι”, αλλά και δίνοντας μία ασίστ στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς φιλικού αγώνα, εναντίον του Περού, συγκρούστηκε με τον περουβιανό παίκτη Χουάν Μανουέλ Βάργκας. Αν και αρχικά φάνηκε σε θέση να συνεχίσει, αντικαταστάθηκε από το παιχνίδι προληπτικά. Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο παίκτης είχε διαγνωστεί με κάκωση σε μηριαίο μυ και δεν επέστρέψε στη δράση μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, σε ένα ξεκίνημα με την Κολομβία σε προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 εναντίον της Χιλής, όπου σημείωσε ένα σημαντικό γκολ στις καθυστερήσεις για να κερδίσει η χώρα του την ισοπαλία.

Χάμες Ροντρίγκες: Αυτή είναι η κουκλάρα πρώην σύντροφος του

Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2010 και χώρισαν το 2017, με την Ντανιέλα Οσπίνα να είναι επίσης γεννημένη στη Κολομβία και είναι αδερφή του γνωστού Κολομβιανού τερματοφύλακα Νταβίντ Οσπίνα.

Η ρήξη όμως για το ζευγάρι ήρθε όταν η Ντανιέλα Οσπίνα τόλμησε να πάρει μέρος σε άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για ανδρικό περιοδικό της πατρίδας της και έκανε έξαλλο τον Χάμες Ροντρίγκες.

 

 

 

Χάμες Ροντρίγκες: Οι φήμες για «ροζ» σκάνδαλο

Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ήταν ο  Χάμες Ροντρίγκες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τότε από την Κολομβία, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε απατήσει την γυναίκα με γνωστό μοντέλο που μόλις είχε γίνει … άγγελος της Victoria’ssecret, την Αντρέα Εσκομπάρ, η οποία σύμφωνα με τα κολομβιανά μέσα συναντήθηκε με τον Ροντρίγκεζ σε ένα πάρτι, πέρασαν καλά μαζί και αποχώρησαν παρέα… Τι ακολούθησε; Το ξέρουν μόνο οι δυο τους…

Χάμες Ροντρίγκες: Η σέξι σύντροφος

Ο Χάμες Ροντρίγκες πετάει εντός και εκτός αγωνιστών χώρων. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής από το 2018 βρίσκεται στο πλευρό της εντυπωσιακής Σάνον ντε Λίμα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο μέσω παρένθετης μητέρας!

Η εξωτική καλλονή από την Βενεζουέλα έγινε γνωστή από τον σύντομο γάμο που έκανε με τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό και πρώην σύντροφο της Τζένιφερ Λόπεζ, Μαρκ Άντονι.

Το εκρηκτικό μοντέλο και beauty blogger, πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 32 της χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλιά της ποζάροντας με σέξι μπικίνι σε μια εξωτική παραλία. «Xρόνια μου πολλά. Σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματά σας και όλη την αγάπη», έγραψε η κυρία Χάμες.

 

 

 

 

 

hlektragr

Recent Posts

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

5 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

5 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

5 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

5 ώρες ago

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας…

5 ώρες ago

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα, η σύγχρονη πρόκληση της κοινωνίας»

Η διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας διοργάνωσε την 17.5.2024 στη Σπάρτη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα,…

5 ώρες ago