ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κολωνός: Προφυλακιστέοι η Λορέλα και ο 34χρονος από την Εκάλη

Κολωνός: Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν η 31χρονη Αλβανίδα με το ψευδώνυμο Λορέλα και ο 34χρονος από την Εκάλη, μετά τις απολογίες τους στον 10ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες.

 

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο την εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες.

Άπαντες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που κατά περίπτωση τους αποδίδονται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ´ εξακολούθηση, πορνογραφία με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ´ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ´ επάγγελμα και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Όσον αφορά στους δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες καθώς τους εμφανίζονταν ως 20άρες.

Την Παρασκευή απολογούνται ο 63χρονος και η 25χρονη

Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής  (19/1) αναμένεται να απολογηθεί ένας 63χρονος άνδρας ως πελάτης του κυκλώματος, αλλά και η 25χρονη με το ψευδώνυμο «Έλενα» που συνελήφθη την Κυριακή και από μαρτυρία ανήλικης περιγράφεται ως γνωστή της μητέρας της που την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση.

«Είμαστε όλοι χάλια ψυχολογικά. Η 30χρονη είναι αθώα, είναι φίλη μου πάρα πολύ καιρό. Δεν εμπλέκεται σε όλο αυτό. Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα…» δήλωσε έξω από το ανακριτικό γραφείο η 17χρονη, ένα από τα τρία θύματα του κυκλώματος μαστροπείας αφήνοντας αιχμές στη συνέχεια σε βάρος της 25χρονης που απολογείται την Παρασκευή.

Ανατροπή δεδομένων από την 17χρονη – «Αθωώνει» την Λορέλα και «καίει» την 25χρονη

Τη δική της εκδοχή για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό δίνει η 17χρονη που φέρεται να είναι ένα από τα θύματά του. Το κορίτσι αποκάλυψε ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και υπερασπίστηκε την 30χρονη που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Η 17χρονη, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε ότι η 30χρονη «Λορέλα» είναι αθώα, ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και ότι η 26χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα είναι το πρόσωπο που εκδίδει κορίτσια ηλικίας 14 και 15 ετών.

«Είναι αθώα. Έκανα παρέα μαζί της, δε με έμπλεξε αυτή. Ίσα ίσα ήθελε να με αποτρέψει από όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η 17χρονη και πρόσθεσε:

«Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 25χρονη που έπιασαν χθες έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 30χρονη. Τα γνωρίζω αυτά τα κορίτσια, τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Ακόμα, αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίες και στο πώς έβρισκε «πελάτες», η 17χρονη ανέφερε: «Έβρισκα πελάτες από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία, χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις αγγελίες τις έβαζε ο 34χρονος, χωρίς να τις ξέρουμε. Μας έβγαζε φωτογραφίες με τη συναίνεσή μας για να τις κρατήσει, όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η αστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους που δε φταίνε», κατέληξε.

hlektragr

Recent Posts

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

7 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

7 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

7 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

7 ώρες ago

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας…

7 ώρες ago

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα, η σύγχρονη πρόκληση της κοινωνίας»

Η διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας διοργάνωσε την 17.5.2024 στη Σπάρτη, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νεανική Παραβατικότητα,…

7 ώρες ago