Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων, Πολιούχου του Λάρνακος της Λαπήθου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος προέστη του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού της εορτής του Αγίου Δημητριανού, Πολιούχου του Λάρνακα της Λαπήθου, τέλεσε την Αρτοκλασία, και προέστη των εορτών, των ιερών μνημοσύνων και της Λιτανείας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Κοκκινοτριμιθιά την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025.

Στο τέλος του Αρχιερατικού Εσπερινού ο Πανιερώτατος μίλησε καταλλήλως, τονίζοντας ότι πρέπει να προσευχόμαστε και να επιδιώκουμε την ειρήνη στον τόπο μας. Τους τόπους μας δεν τους ξεχνούμε ποτέ, τους έχουμε πάντα μέσα μας και προσδοκούμε την επιστροφή, είπε ο Πανιερώτατος.

Εκκλησιάστηκαν ο κ. Ιωάννης Τσαγκάρη, Θρονικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυρηνείας, ο κ. Κώστας Μαυρομμάτης, κοινοτάρχης του Λάρνακος της Λαπήθου, η κα Βάσω Νεοφύτου, πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου «Λάρνακας Λαπήθου», ο κ. Κώστας Χατζηστυλλής, πρόεδρος του Σωματείου Εθνική Ένωσις «Μαυρομμάτης» & ΘΟΙ Άγιος Δημητριανός, τα Έντιμα μέλη της Ενοριακής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Δημητριανού Λάρνακος Λαπήθου, τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων, εκτοπισμένοι και πρόσφυγες από τον Λάρνακα της Λαπήθου και αρκετοί πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.