Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Α’ Κοιμητήριο Κορίνθου τελέσθηκε το Σάββατο του Λαζάρου 4 Απριλίου 2026, Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Παύλου.
Στο τέλος της Λειτουργίας, τελέσθηκε νεκρώσιμο Τρισάγιο ενώπιον του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Διονυσίου του Δ’.
Στη Θεία Λειτουργία παρέστη πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νικόλαος Σταυρέλης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου κ. Παναγιώτης Λουζιώτης. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» της Αρχαίας Κορίνθου, τα οποία έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου και Του προσέφεραν τα παραδοσιακά «Λαζαράκια».
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.
