Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Έρευνα από την Αντιτρομοκρατική – Με βαρύ οπλισμό οι δράστες της ληστείας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας (βίντεο)

Έρευνα από την Αντιτρομοκρατική – Με βαρύ οπλισμό οι δράστες της ληστείας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας (βίντεο)

Ο βαρύς οπλισμός που χρησιμοποίησαν οι ληστές, η ψυχραιμία που έδειξαν στον τρόπο δράσης και διαφυγής τους, είναι τα στοιχεία που κάνουν τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει “οσμή” τρομοκρατίας η χθεσινή ληστεία στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο δράστες να είχαν και συνεργό. Οι ληστές ήταν οπλισμένοι με πιστόλι και υποπολυβόλα. Είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με περούκες και χειρουργικές μάσκες. Εισέβαλαν στην τράπεζα λίγο πριν τις 10:30 χθες το πρωί. Ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες όσο περίμεναν να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο. Όταν αυτό άνοιξε , άρπαξαν 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μηχανή που είχαν σταθμεύσει περίπου 30 μέτρα μακριά από την είσοδο της τράπεζας, με κατεύθυνση τον Αστακό.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν χθες δύο μηχανές που ήταν κλεμμένες και προφανώς χρησιμοποιήθηκαν από τους ληστές για τη διαφυγή τους. Είναι η τέταρτη φορά που γίνεται ληστεία στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας, το οποίο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή από το Μεσολόγγι έως τον Αστακό και κυρίως αγρότες για την καταβολή και επιδομάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος