Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Στις 2 Νοεμβρίου η Μετακομιδή του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου στον νέο Ναό του Αγίου στο “Ιωνικό Κέντρο”

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026 και ώρα 5:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η μετακομιδή του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Ν. Ιωνίας όπου φυλάσσεται, στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου που βρίσκεται εντός του «Ιωνικού Κέντρου» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ν. Ιωνία.

Το «Ιωνικό Κέντρο» αποτελεί πρωτίστως έναν χώρο εκκλησιαστικό. Έναν χώρο που γεννήθηκε μέσα στους κόλπους της τοπικής Εκκλησίας και φιλοδοξεί να υπηρετήσει την αποστολή Της μέσα στη σύγχρονη κοινωνία, συνδυάζοντας την πνευματική ζωή με την παιδεία, τον πολιτισμό, τη διατήρηση της ιστορικής μικρασιατικής μνήμης, τη φροντίδα της νέας γενιάς και τον σεβασμό προς τη δημιουργία του Θεού.

Αναμφίβολα, πνευματική καρδιά του «Ιωνικού Κέντρου» είναι ο Άγιος Ιερομάρτυρας Γεώργιος ο Νεαπολίτης, Πολιούχος και Προστάτης της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.