Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην τελετή ορκωμοσίας του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος

Την ορκωμοσία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννη Στουρνάρα τέλεσε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Τασούλα και παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κυριάκου Πιερρακάκη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σκιάθου κ. Ιωάννης, με Συνοδικούς Γραμματείς, ενώ τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωτοπρεσβύτερος π. Εμμανουήλ Παπαμικρούλης.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.