Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Παλαιμάχων Μαγνησίας στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Την Πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Παλαιμάχων Μαγνησίας του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, η οποία κατέκτησε την κορυφή στο 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων και Παλαιμάχων, που διεξήχθη στο Παραλίμνι της Κύπρου από 1 έως 3 Μαΐου, υποδέχθηκε την Τετάρτη 20 Μαϊου 2026, στα γραφεία της Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

O Σεβασμιώτατος συνεχάρη τις αθλήτριες για τη σπουδαία επιτυχία τους, τονίζοντας ότι τίμησαν όχι μόνο τον Σύλλογο και την Τοπική Εκκλησία, αλλά και ολόκληρη τη Μαγνησία με το ήθος, την αγωνιστικότητα και την ενότητά τους. Εξέφρασε δε την χαρά και την υπερηφάνειά του για το γεγονός ότι ο Αθλητικός Σύλλογος «Δημητριάς» συνεχίζει να προβάλλει αξίες ζωής μέσα από τον αθλητισμό, αποδεικνύοντας πως η προσπάθεια, η συνεργασία και η πίστη μπορούν να οδηγήσουν στην κορυφή.

Από την πλευρά τους, οι αθλήτριες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για τη διαρκή στήριξη και πατρική αγάπη που δείχνει προς τον Σύλλογο και τις δράσεις του, αφιερώνοντας το πρωτάθλημα σε όλους όσοι στέκονται δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.