Δύναμη στην ενημέρωση.... ποιότητα στην ψυχαγωγία

Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ: Χωρίς Γιακουμάκη κόντρα στην ΑΕΚ

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (19/4) με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Stoiximan Super League, καθώς ο Γιώργος Γιακουμάκης βγήκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν στα play off με εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό, με συνέπεια να μείνουν στο -5 από την Ένωση, την οποία αντιμετωπίζουν τώρα στην Allwyn Arena.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον δικέφαλο του βορρά προκειμένου να μπει ξανά δυνατά στη μάχη του τίτλου και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με άσχημα νέα για τον Γιακουμάκη, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η κατάσταση του διεθνή σέντερ φορ θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το θετικό είναι ότι οι Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ και Κένι προπονούνται ξανά σε κανονικό ρυθμό και είναι και πάλι στη διάθεση του Λουτσέσκου.