Την Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως, το Γυμνάσιο Κανήθου, όπου, τέλεσε το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, ανέπτυξε ομιλία με θέμα τη σχέση των μελών της Εκκλησίας και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις μαθητών και μαθητριών και τους διένειμε αναμνηστικές ευλογίες.
Αργότερα η διευθύντρια, κ. Αθηνά Μοσχάκη, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αποδοχή της προσκλήσεώς τους, παρέθεσε μικρή δοχή, μαζί με τους υπολοίπους διδάσκοντες, στον Σεβασμιώτατο, κατά την οποία είχαν συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.