Μια νέα ζωή για τον 18χρονο Μάριο – Η στιγμή του εξιτηρίου από νοσοκομείο του Τορίνο μετά από πολύμηνη νοσηλεία – ertnews.gr
Μια ιστορία δύναμης και ελπίδας έρχεται από το Αγρίνιο, με πρωταγωνιστή τον 18χρονο Μάριο, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο νεαρός, που έπασχε από σπάνια ασθένεια, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο του Τορίνο στην Ιταλία, μετά από μήνες αγωνίας και παρατεταμένη νοσηλεία. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Μάριος βγήκε νικητής από τη δύσκολη αυτή μάχη.
Τη στιγμή του εξιτηρίου του έκανε γνωστή η μητέρα του, Εύη Βέρρη, με συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς το ιατρικό προσωπικό. Η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους, σημειώνοντας πως η στήριξη του κόσμου υπήρξε καθοριστική.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος