Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, κατά θέσεις, στην 7η εθνική

Ασπρόχωμα – Τσακώνα, του χρηματοδοτούμενου έργου από το Ταμείο Ανάκαμψης «ΜΕΤΡΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 3.115.000 €.Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις, στα τμήματα Θουρία –
Αιθαία, Αριοχώρι – Άγιος Κωνσταντίνος και Άγιο Φλώρο – Χριστοφιλέϊκα. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης υλοποιήθηκαν κατά θέσεις, με την επιλογή των παρεμβάσεων να αποτελεί η επικινδυνότητα από πλευράς οδικής ασφάλειας.
ακολουθήσουν οι εργασίες διαγράμμισης της οδού, με το στόχο των εργασιών να είναι η βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς και η διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών και κατ΄ επέκταση η ανάπτυξη των περιοχών παρέμβασης.