Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στην ομώνυμη Ιερά Μονή Μαυρομματίου
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η χειμερινή πανήγυρις της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου για την εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου.
Προεξάρχων της πανηγύρεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο για την ευλογία και την κανονική άδεια, αναφέρθηκε στην αξία των Ιερών Λειψάνων, καθώς αυτά αποτελούν την απόδειξη της νίκης κατά του θανάτου.
Την Ιερά Μονή τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος λαού, οι Αρχές του τόπου, ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γεώργιος Αραπίτσας καθώς και ο Διοικητης του ΚΕΠΒ-ΚΕΝ Θήβας Ταξίαρχος κ. Ηλίας Μηδιούρης.









H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.