Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: «Περισσότερα και πιο καλά εναέρια μέσα το καλοκαίρι»

Η αναβάθμιση σε τεχνολογικό επίπεδο έχει προϋπολογισμό 1,5 δις ευρώ και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προμήθεια ελικοπτέρων αλλά και 7 καναντέρ, σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη.

Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, διευκρίνισε πως ξεκίνησε η ενίσχυση των εναερίων μέσων. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα έχουμε το καλοκαίρι περισσότερα και ενδεχομένως πιο καλά εναέρια μέσα.

Πρόσθεσε ότι η αναβάθμιση σε τεχνολογικό επίπεδο έχει προϋπολογισμό 1,5 δις ευρώ και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προμήθεια ελικοπτέρων αλλά και 7 καναντέρ.

Ο κύριος Στυλιανίδης ανέφερε ότι η αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας που σχεδιάζει περιλαμβάνει και συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων υπηρεσιών των νοτίων και βόρειων χώρων της Ευρώπης.

Εξήγησε ότι οι νότιοι θα βοηθήσουν τους βόρειους το χειμώνα με τις πλημμύρες και οι βόρειοι τους νότιους το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

24 δευτερόλεπτα ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

2 λεπτά ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

52 λεπτά ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

1 ώρα ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -10- άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών…

2 ώρες ago

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Η στήριξη της Περιφέρειας στη διοργάνωση, αποτελεί μια δήλωση της δέσμευσής μας στον κλασικό αθλητισμό και τις αξίες που εκφράζει»

H Διεθνής Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια 2024» διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Δημοτικό…

2 ώρες ago