Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή το Project #2030gr Youth Forum της ΟΝΝΕΔ

Μετά την εναρκτήρια εκδήλωση τον Ιούνιο παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το Project #2030gr Youth Forum της ΟΝΝΕΔ, επανέρχεται με μια νέα εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής, την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 στις 12:00.

Το Project #2030gr είναι ένα διαρκές meeting point νέων επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα, που μοιράζονται μαζί μας τα όνειρα, τους προβληματισμούς τους, τις ιστορίες τους και την εικόνα τους για το μέλλον της χώρας. Μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο θέλουμε μαζί με τους νέους να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Ελλάδας την επόμενη δεκαετία. «Θέλουμε οι σημερινοί εικοσάρηδες και τριαντάρηδες να έχουν τον πρώτο λόγο στην επόμενη μέρα για τη χώρα», λέει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

Νέοι άνθρωποι από όλη τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και κορυφαίοι υπουργοί θα συζητήσουν γύρω από τα θέματα του πρωτογενή τομέα παραγωγής, της πράσινης οικονομίας, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και των μεγάλων έργων ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα έχει γίνει πόλος έλξης μεγάλων επενδυτικών και αναπτυξιακών έργων τα οποία θα δημιουργήσουν προοπτικές εξέλιξης και θέσεις εργασίας για τους νέους. Στην Ελλάδα που αλλάζει, οι σημερινοί εικοσάρηδες και τριαντάρηδες είναι οι φυσικοί πρωταγωνιστές. Εκείνοι που θα διαμορφώσουν το μέλλον και θα χαράξουν τη δική τους πορεία, αλλάζοντας το τοπίο της χώρας την επόμενη δεκαετία. Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να γνωρίσουμε μέσα από το Project #2030gr, να ακούσουμε τις δικές τους ιστορίες και με αυτές ως οδηγό να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα για την Ελλάδα».

Ολόκληρη η εκδήλωση του Youth Forum της ΟΝΝΕΔ Project #2030gr θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube στο σύνδεσμο:

hlektragr

Recent Posts

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2024 και αναμένεται να…

9 λεπτά ago

Εκτεταμένες καμπάνιες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για το «Πάσχα 2024»

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ.…

2 ώρες ago

Πυροβολισμοί με νεκρό στο Μαρούσι: Πώς έγινε η συμπλοκή

Φονικός διαπληκτισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι, με…

3 ώρες ago

Κόρινθος: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, 17χρονος ημεδαπός,…

3 ώρες ago

Στη Σούδα το αεροπλανοφόρο Eisenhower

Στη Σούδα κατέπλευσε νωρίς το πρωί το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο “USS Dwight D. Eisenhower”. Το…

3 ώρες ago

Κυριακή των Βαΐων: Ανοιχτά καταστήματα – Σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο

Ανοικτά θα είναι τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή των Βαΐων, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για…

3 ώρες ago